@Gokrtl koyu temada herhangi bir değişiklik yapmamanı rica ediyorum. Bu temayı oluşturmak için epey emek verdim. Oluşturduğum bir renk paletini baz alarak ilerledim. Renk ağırlıklarının da bir oranı var. Çok detaya girmeye gerek yok ama yeşil ağırlıklı tercih etmemin sebebi, spektrumda konumu itibariyle en dengeli renk olmasıdır. Özetle kullandığım her rengin belirli bir mantığı ve uyum amacı var.
"Güzel" ya da "çirkin" kavramları oldukça öznel. Başkası siyah üzerine başka bir renkte temayı daha güzel bulabilir. Tema yükleme konusunda bir sınır yok. İstersen mevcut temadan bir kopya oluşturup siyah-mavi, siyah-mor, siyah-turuncu gibi farklı versiyonlar geliştirebilirsin.
Ancak logodaki renkleri değiştirdiğinde, genel renk paletiyle birlikte sayfadaki renk dengesini ve görünüm oranlarını da etkiliyorsun. Bu nedenle mevcut haliyle görünüm biraz uyumsuz olmuş. Logoyu da geri getirebilirsen iyi olur.
45032 eklentisine bak
@Gokrtl aşağıdaki konuyu okursan, devamında mavi denemeleri yapılmıştı. İncele istersen.
Yeni mesajların daha anlaşılır olması için renklerini değiştirip, yanlarına yıldız ekledim bir de arkaplanlarını hafif koyu yeşil hale getirdim.