fide
Meraklı ve "nasıl" sorusunu seven biri
E-kom sitesinde başka bir malzemeye bakarken Tab5 cihazı gördüm. Dokunmatik ekran, kamera, batarya gibi özellikleri ile ESP32-P4 işlemci sahibi olması ve bütün M5 Stack donanımları ile uyumlu olması sebebiyle hoşuma gitti. Sipariş verdim. Bugün elime ulaştı.
Cihaz yanında 7.4V 2.000mA pil de var. Link aşağıda.
www.e-komponent.com
Cihazın kutulaması, malzeme kalitesi, batarya, dokunmatik ekran oldukça kaliteli izlenimi verdi bana.
Cihaza batarya takılınca yada USB bağlanınca yukardaki resim ekranı geliyor. Buradan GPIO, ses, gyro, mikrofon, hoparlör kullanılabiliyor.
M5Burner isimli program ile hazır arayüzler yüklenebiliyor.
docs.m5stack.com
Sol taraftan cihaz seçilip sağ taraftan UIFlow2.0 seçip yüklenince arayüz yerine UIFLow desteği açılıyor. Burada Scratch yada lego benzeri blok kodlama arayüzü açılıyor. buradan bütün fonksiyonlara ulaşılabiliyor.
Cihazın bütün fonksiyonlarına hem blok kodlama yada python ile kodlama yapılabiliyor. Cihazı alma sebebim de python ile bütün fonksiyonlarına erişim idi. Bakalım bundan sonra öğrendikçe paylaşmaya çalışacağım.
yanında bir de M5Stack AtomS3Lite da aldım. En ucuz modül bu idi. İlerleyen süreçte Kameralı ATOMS3R yi de almayı dşünüyorum.
www.e-komponent.com
www.e-komponent.com
www.e-komponent.com
Cihaz yanında 7.4V 2.000mA pil de var. Link aşağıda.

K145 M5Stack - Evaluation Boardlar - Gömülü - MCU, DSP - e-komponent
K145 M5Stack Technology Co., Ltd. - Evaluation Boardlar - Gömülü - MCU, DSP - ESP32-P4 ESP32-P RISC-V MPU Embedded Evaluation Board. Geliştirme Kitleri çeşitleri e-komponent.com'da
Cihazın kutulaması, malzeme kalitesi, batarya, dokunmatik ekran oldukça kaliteli izlenimi verdi bana.
Cihaza batarya takılınca yada USB bağlanınca yukardaki resim ekranı geliyor. Buradan GPIO, ses, gyro, mikrofon, hoparlör kullanılabiliyor.
M5Burner isimli program ile hazır arayüzler yüklenebiliyor.
m5-docs
The reference docs for M5Stack products. Quick start, get the detailed information or instructions such as IDE,UIFLOW,Arduino. The tutorials for M5Burner, Firmware, Burning, programming. ESP32,M5StickC,StickV, StickT,M5ATOM.
Sol taraftan cihaz seçilip sağ taraftan UIFlow2.0 seçip yüklenince arayüz yerine UIFLow desteği açılıyor. Burada Scratch yada lego benzeri blok kodlama arayüzü açılıyor. buradan bütün fonksiyonlara ulaşılabiliyor.
Cihazın bütün fonksiyonlarına hem blok kodlama yada python ile kodlama yapılabiliyor. Cihazı alma sebebim de python ile bütün fonksiyonlarına erişim idi. Bakalım bundan sonra öğrendikçe paylaşmaya çalışacağım.
yanında bir de M5Stack AtomS3Lite da aldım. En ucuz modül bu idi. İlerleyen süreçte Kameralı ATOMS3R yi de almayı dşünüyorum.

C124 M5Stack - Evaluation Boardlar - Gömülü - MCU, DSP - e-komponent
C124 M5Stack Technology Co., Ltd. - Evaluation Boardlar - Gömülü - MCU, DSP - ESP32-S3FN8 AtomS3 ESP32-S MCU Embedded Evaluation Board. Geliştirme Kitleri çeşitleri e-komponent.com'da

K147-CAM M5Stack - Evaluation Boardlar - Gömülü - MCU, DSP - e-komponent
K147-CAM M5Stack Technology Co., Ltd. - Evaluation Boardlar - Gömülü - MCU, DSP - ESP32-S3 AtomS3R ESP32-S Xtensa® MPU Embedded Evaluation Board. Geliştirme Kitleri çeşitleri e-komponent.com'da

C126-CAM M5Stack - Evaluation Boardlar - Gömülü - MCU, DSP - e-komponent
C126-CAM M5Stack Technology Co., Ltd. - Evaluation Boardlar - Gömülü - MCU, DSP - ESP32-S3 ESP32-S3 MCU Embedded Evaluation Board. Geliştirme Kitleri çeşitleri e-komponent.com'da
Son düzenleme: