Bir kaç saat sonra bir kayıt da ben atarım.deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
Kaydı 48v ile mi yaptın, yoksa 12v filan mı?
Bir kaç saat sonra bir kayıt da ben atarım.deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum
48v ile yaptım şemada xlr soket demişim ama ilk etapta timsah kablolar ile deneBir kaç saat sonra bir kayıt da ben atarım.
Kaydı 48v ile mi yaptın, yoksa 12v filan mı?
Benim mixer de 48v desteği var ama preamp zaten içinde. O yüzden mikserdeki 48v'u kullanamayabilirim. Bir eve geçeyim de bakacağım duruma.48v ile şemadaki gibi xlr soket demişim ama ilk etapta denemek için böyle bağladım
ben yeniyim böyle birşey yapınca dedim paylaşayım herkesle nasıl yapacağımı bilmiyorumBenim mixer de 48v desteği var ama preamp zaten içinde. O yüzden mikserdeki 48v'u kullanamayabilirim. Bir eve geçeyim de bakacağım duruma.
Buna ayrı konu açalım burada kaybolmasın.
Ben açarım konuyu. Baskı devresini de yaparız. Hatta 3d yazıcıdan mikrofon şeklinde kap bile basarız. Yeterki sendeki gibi çalışsın devre.ben yeniyim böyle birşey yapınca dedim paylaşayım herkesle nasıl yapacağımı bilmiyorum
Evet breadboard ile denedim devre hala kurulu breadboard üzerinde pcb baskı devre yapmak istiyorum proteus ile çizdim ama eriniyorum muhtemelen ilk delikli devre kartı ile yaparım mekatronik bölümü mezunuyum elektronikle uğraşım küçüklükten geliyor müzik ile uğraştığım için heves ettim amfi yapınlarına falan kendim kendime öğreniyorum elektroniği.Ben açarım konuyu. Baskı devresini de yaparız. Hatta 3d yazıcıdan mikrofon şeklinde kap bile basarız. Yeterki sendeki gibi çalışsın devre.
Sen devreyi bread board da mı deneme yaptın?
Elektronikle aran nasıl?
Aramızdaki tek fark ben bir yerden mezun değilim. Hobi olarak uğraşıyorum elektronik ile.Evet breadboard ile denedim devre hala kurulu breadboard üzerinde pcb baskı devre yapmak istiyorum proteus ile çizdim ama eriniyorum muhtemelen ilk delikli devre kartı ile yaparım mekatronik bölümü mezunuyum elektronikle uğraşım küçüklükten geliyor müzik ile uğraştığım için heves ettim amfi yapınlarına falan kendim kendime öğreniyorum elektroniği.
Bende bağlama çalıyorum 14 yıllık amatörüm bende perdesiz gitar sesi kayıttaki insatgramdan takipleşebiliriz "perdesizgitarr" 2 yıllık amatörümAramızdaki tek fark ben bir yerden mezun değilim. Hobi olarak uğraşıyorum elektronik ile.
Ayrıca amatör bağlama çalıyorum. 20 yıldır amatörüm
Kayıttaki sesden emin olamadım. Hangi enstrüman acaba?
Kanun, ud, tambur gibi enstrümanların arasında kaldım.
Çok amatörmüşsün. Hiç takipçin yok. İlk takipçin ben olacağımBende bağlama çalıyorum 14 yıllık amatörüm bende perdesiz gitar sesi kayıttaki insatgramdan takipleşebiliriz "perdesizgitarr" 2 yıllık amatörüm
Teşekkür ederim hahahhaÇok amatörmüşsün. Hiç takipçin yok. İlk takipçin ben olacağım
Gokrtl sizde lm1875 anfi şeması var mı? varsa şemayı paylaşabilirmisiniz.
Behringer 802 Mikser ve UCA202 Ses Kartı İçin 3D Parçalar
Uzun zamandır yapmayı planladığım bir kaç değişiklik vardı. Biliyorsunuz benim LM1875 amfiyi mikserin altına tam oturacak şekilde yeni bir kutuya taşımıştım ve bu kutunun üzerine soğutucu alüminyumun sıcak hava tahliyesi için delikler açmıştım. Tabi mikseri amfinin üzerine koyunca o deliklerin...mekatronik.org