sedat
Aktif Üye
geçen hafta motorobit den 150 Çeşit toplu direnç siparişi verdim. elimde her çeşit direnç olsun niyetiyle. Buraya kadar güzel. aynı gün kargo yazıyor sitede şu sate kadar sipariş olursa diye cuma verilen siparişi salı kargo ettiler. Bide pazartesi beni aradılar birkaç direnç çeşidi kalmamış iade mi edelim başka bişeymi sağolsunlar eksik yerine başka direnç istermisiniz diye sordular eklediler o güzel. Ama telefondaki bayana üstüne basa basa söyledim yollayacağınız dirençleri ohmuna göre ya poşetleyin yada direncin kağıdına yazın ki ben renk aramim direncin üzerinde istiflerken.
Neyse dün dirençler geldi koca kutu kutuyu açtım sanki ben 1/4 leri ayrı poşet, 1/2 leri ayrı poşet yap dedim. şimdi kaç gündür renklerine bak yerine koy perişan ettiler. çokmu zor en azından ucuna kac ohm olduğunu yazmak.
Yakışdıramadım motorobbit.
Bunun gibi 2 torba tolusu direnç
Neyse dün dirençler geldi koca kutu kutuyu açtım sanki ben 1/4 leri ayrı poşet, 1/2 leri ayrı poşet yap dedim. şimdi kaç gündür renklerine bak yerine koy perişan ettiler. çokmu zor en azından ucuna kac ohm olduğunu yazmak.
Yakışdıramadım motorobbit.
Son düzenleme: