Merak ettim.Benim denediğim, elektronik uygulamaları için gereken tüm ihtiyaçları yeterli seviyede karşılayan, ve benim önerdiğim başlangıç seviyesi multimetre UNI-T firmasının UT-139C multimetresi. Bugün itibarı ile fiyatı 330 TL gibi.
Unit UT139C True RMS Dijital Multimetre AC DC - 1.735,57 TL
Unit UT139C True RMS Dijital Multimetre AC DC ürününü ve Multimetreler kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz.www.kartalotomasyon.com.tr
ayrıyeten bir önerimde şu multimetredir özellikleri bununda çok iyidir() tavsiye ederim youtubede videoları var inceleme
MUSTOOL MT109 Taşınabilir 9999 Sayım True RMS Multimetre AC DC Voltaj Akım NCV Sıcaklık Test Cihazı
Yalnızca US$30.44, en iyi MUSTOOL MT109 Taşınabilir 9999 Sayım True RMS Multimetre AC DC Voltaj Akım NCV Sıcaklık Test Cihazı Otomatik Aralık Arka Işık ve Siyah EBTN Ekranlı El Feneri online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.www.banggood.com
ben bunu almayı planlıyorum osiloskoplu multimetre ve fiyatıda özelliklerine göre ideal
oscilloscope multimètre numérique intelligent MUSTOOL MT8208 2 en 1 avec écran couleur de 2,4 pouces, bande passante de 1 MHz et taux d'échantillonnage de 2,5 Msps pour les tests électroniques et les projets DIY. Mise à niveau à partir du MT8206
Only 44,87€, buy best mustool mt8208 intelligent graphical digital oscilloscope multimeter 2 in 1 with 2.4 inches color screen 1mhz bandwidth 2.5msps sampling rate for diy and electronic test upgraded from mt8206 sale online store at wholesale price.www.banggood.com
peki bununla kıyaslarsak hangisi almak mantıklı? sizin kadar teknik anlayamıyorum, sizin dediklerinize göre hareket edeceğim saygılar.Bu cihazı kısıtlı bir osiloskop gibi kullanabileceğini düşünüyorsun galiba. Bu doğru değil. Buna sadece "sinyal görüntüleyici" denebilir. Bir osiloskop bundan çok daha fazlasıdır. Bence bunun yerine MUSTOOL MT109 almak daha mantıklı.
peki bununla kıyaslarsak hangisi almak mantıklı? sizin kadar teknik anlayamıyorum, sizin dediklerinize göre hareket edeceğim saygılar.
Yükseltilmiş MUSTOOL MT99 True RMS 9999 Sayım Dijital Multimetre Ultra-büyük EBTN LCD Ekran 3 Hatlı Ekran Tam Otomatik Menzilli Akıllı DMM
Yalnızca US$21.99, en iyi Yükseltilmiş MUSTOOL MT99 True RMS 9999 Sayım Dijital Multimetre Ultra-büyük EBTN LCD Ekran 3 Hatlı Ekran Tam Otomatik Menzilli Akıllı DMM online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
TAMAM TEŞEKKÜR EDERİMEğer bütçe vahim ise, Çin'den AN8008 getirt. Veya biraz daha para biriktirip UNI-T nin UT139C sini al, bu multimetre pişman etmez.