hakan8470
abantu
Korad 3005 lerde encoder var sanirim. Ayni 3 kez role sesi geliyor.Voltaji 0.. max arasinda ayarlarken 3 kez role sesi duyuyorum.
bu iyiymis.RS232 ve USb den de degerler ayarlanabiliyor.
Korad 3005 lerde encoder var sanirim. Ayni 3 kez role sesi geliyor.Voltaji 0.. max arasinda ayarlarken 3 kez role sesi duyuyorum.
bu iyiymis.RS232 ve USb den de degerler ayarlanabiliyor.
Bazi laptoplarda 3. kablo var ama onsuzda calisir diye dusunuyorum abi. Bir deneseniz olmaz mi? Bir de marka model ne bu adaptorun?Bilgisayarimla uyumlu power connector'unu eski bir guc kaynaginda bulup kablosunu kestim. Kablodan 3 uc cikti.
19.5V gerilim vermeyi dusunurken bu 3. kablo da nerden cikti simdi?
Bilginiz varmi? Henuz olcu aleti ile olcmedim ama konnektor sanirim asagidaki gibi.
33403 eklentisine bak
O 3. kablo ID pin diye geciyor ama ben saniyorum o 3. pin sadece adaptoru aktive ediyor. Laptop a 3. pin (3.pin olmadan) siz guc verseniz calisabilir diye dusunuyorum. Dell bu konuda sikintili olabilir bilemedim. Bir deneyin bir sey olacagini sanmam.Orjinal adaptorum yok. Su anda bilgisayarimi plugon marka adaptorle kullaniyorum.
Konnektorunu kullanmak icin kablosunu kestigim adaptor ise Dell marka.
Kablodaki gerilim düşümünü ölçmek için geri besleme (benzer bir sistem bazı oto alternatörlerinde de var) yada tetikleme ucu olabilir. Buradan anladığım adaptörü içine ezbere multimetre probu daldırılmaması gerektiği, aksi takdirde kısa devre olabilir.3 wires on a (bipolar) DC plug - what are they for?
If got this cable as a power plug for my DELL XPS 15. I want to hook it up to a different power source. But what are the 3! wires for on a bipolar plug?electronics.stackexchange.com
desktop derken masa üstü mini pc gibi mi ?Benim makine laptop degil, desktop ve muhtemelen 3. pine ihtiyac duymayacak. Isten cikabilseydim hemen deneyecegim.