Osiloskop ?

"Siglent SDS2104X Plus"

Hala bu cihazın peşindeyim. Neredeyse her gün en az bir google araması yapıyorum. Belki getiren olmuştur, ya da amazon'da gümrük dahil satışa açılmıştır diye. Geçen sene TDS mühendislik ile görüşüp, bu modeli getirmelerini tavsiye etmiştim. SDS1000X-E serisini getirmişler. Satılmayacağını düşündükleri için 2000X Plus getirmiyorlar diyeceğim, parasının hesabını bilmeyen bir kurumsal firma almadıkça kimseye satamayacakları 80 bin küsür TL lik 5000 serisi modeli getirmişler. Muhtemelen yıllarca depoda yatacak...

Bu arada piyasa gerçekten çok acayip. 15-20bin TL ye Rigol'ün neredeyse antika denilebilecek eski ilkel modelleri ve UNI-T ler falan satılıyor. Bunlara para bağlayıp ithal eden ticari zekayı hakikaten tebrik etmek lazım...

Örnek: "Rigol DS1102CA 18.000TL" Buna bu parayı vermek için yılın enayisi olmak lazım.

Son düzenleme:
"Siglent SDS2104X Plus"

Hala bu cihazın peşindeyim. Neredeyse her gün en az bir google araması yapıyorum. Belki getiren olmuştur, ya da amazon'da gümrük dahil satışa açılmıştır diye. Geçen sene TDS mühendislik ile görüşüp, bu modeli getirmelerini tavsiye etmiştim. SDS1000X-E serisini getirmişler. Satılmayacağını düşündükleri için 2000X Plus getirmiyorlar diyeceğim, parasının hesabını bilmeyen bir kurumsal firma almadıkça kimseye satamayacakları 80 bin küsür TL lik 5000 serisi modeli getirmişler. Muhtemelen yıllarca depoda yatacak...

Bu arada piyasa gerçekten çok acayip. 15-20bin TL ye Rigol'ün neredeyse antika denilebilecek eski ilkel modelleri ve UNI-T ler falan satılıyor. Bunlara para bağlayıp ithal eden ticari zekayı hakikaten tebrik etmek lazım...

Örnek: "Rigol DS1102CA 18.000TL" Buna bu parayı vermek için yılın enayisi olmak lazım.
Bence bizim yorumlarımız boşuna. O adamlar işin içinde olan insanlar. Var demek ki alıcısı ki getiriyor. Ne ustalar var dükkanın da osiloskop yok, ne hobiciler var parasının hesabını bilen yok :)

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,955
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back