czorgormez
Temporary user
%90 takılır.Mesela bir siparişim var ve 200 euroyu geçiyor. Ben bunu parça parça alırsam bu sınıra takılma gibi bir durum var mı?
%90 takılır.Mesela bir siparişim var ve 200 euroyu geçiyor. Ben bunu parça parça alırsam bu sınıra takılma gibi bir durum var mı?
fedex normalde 17 dolar, 60 dolar yazması garip.Fedexi seçince 60 dolar yazdı banada.
Standard Global Direct Line seçince 20 dolara düştü.
STM32 için bir board, sektör değiştirdikten sonra kendimi denemek için çizdiğim bir numune gibi düşünebiliriz. 2 katlı fakat tamamen assembly olarak geleceği için fiyatı o kadar yüksek sanırım. Açıkçası fiyatı o kadar önemli değil gümrüğe takılmayacağını bilsem hiç sorun yok da, PCBA olduğu için kesin ticari bir şey sayarlar diye düşünüyorum.60 dolar epey yüksek geldi pcbler çok mu büyük ya da 6-8 kat gibi yoğun pcbler mi ?
ben fedex ile teslimat seçiyorum, 3-4 günde türkiyeye giriyor ve gümrük masrafları hakkında bir ödeme maili geliyor. onu ödüyorum ve ertesi gün pcbler elime ulaşıyor. tabi bu alışverişi hep 150 euro sınırı içinde kalarak yapıyorum.
İstenen bilgileri verdim bakalım ne olacak.Degerli Müsterimiz,
Asagida ürün detaylari verilen gönderiniz gümrüge tabidir. Gönderiniz Istanbul Havalimanı Gümrük Müdürlüğüne bağlı ÇELEBİ Geçici Depolama sahası'na alinmistir.
Gümrük islemlerinizin tarafimizca saglanabilmesi için asagidaki bilgileri trclearance@tnt.com adresine konu basligina takip numaranizi (AWB) belirterek yönlendirmeniz gerekmektedir.
• İçeriğin değerini ispatlayacak bir ödeme kanıtı. Bu evrak; kredi kartı ödeme görüntüsü ya da ürünün weblinki olabilir.
• Ürünün içeriği ve kullanım amacı
Akabinde, ilgili ekibimiz mevzuat açısından gerekli kontrolleri yaparak size gümrük çekimi hakkında bilgi verecektir.
fedexkargo hangi seçenek di.
Ancak malzeme yoksa sıfır gümrük olmalı.
fedex-tnt birleşti bildiğim kadarıyla. yani geçmişteki gibi ücreti yatır ertesi gün kargoyu al gibi olacaktır.Merhabalar,
son sipariş etmiş olduğum 5. Adet 85x85 PCB icin
bana aşağıdaki gibi bir email geldi. ( bir önceki siparişimle ayni )
Ürün toplam ücretim 20 USD
İstenen bilgileri verdim bakalım ne olacak.
Hocam malzemesiz pcb.Üzerinde komponent varsa gümrük ücreti çıkar. Ancak malzeme yoksa sıfır gümrük olmalı.
Evet hocam birleşmiş. Benden istediklerini trclearance@tnt.com adresine attım.fedex-tnt birleşti bildiğim kadarıyla. yani geçmişteki gibi ücreti yatır ertesi gün kargoyu al gibi olacaktır.
Sadece pcb olsa bile gümrük çıkıyor. FedEx bu konuda oldukça katı.Hocam malzemesiz pcb.
Hocam cıkarmayan varsa ordan sipariş gecelim. Bildiğim aşağıdaki link var. Ama oda 3 Haftadan önce getirtmiyor. https://www.onwaypcb.com/ Demsay kurulusu olan bir firma.Sadece pcb olsa bile gümrük çıkıyor. FedEx bu konuda oldukça katı.
Gelişmeleri buradan paylaşırsanız güncel durum / uygulama hakkında bilgilenmiş oluruz.Evet hocam birleşmiş. Benden istediklerini trclearance@tnt.com adresine attım.
Tarafıma gelen e-mail adresi: tr.fedexordino@tnt.com
Not: Bir gün öncede arayıp e-mail adresimi istediler.