Elinizde sülfürik asit var mı?
Yok.
Elinizde sülfürik asit var mı?
Olsaydı hidroklorik asit kullanmadan tortusuz yapılabilirdi
bu videodaki karışımlar ne olabilir, sıvı zamanla bozulmasın diye mi ikiye ayırmış acaba ?Olsaydı hidroklorik asit kullanmadan tortusuz yapılabilirdi
Büyük ihtimalle bir solüsyon kalay klorür ve asit, diğer solüsyon ise tiyoüre. Bu solüsyonlar üzerinde bir süre çalışmıştım farklı kimyasallar kullandım, yapabildiğim en uygun solüsyonun raf ömrü 1 ay civarıydı, en sonunda bende buradaki gibi iki farklı solüsyon yapıp gerektiğinde ihtiyaç kadar karıştırıp kaplama yapıyordumbu videodaki karışımlar ne olabilir, sıvı zamanla bozulmasın diye mi ikiye ayırmış acaba ?
bu yöntemle malzeme çok daha efektif kullanılıyor gibi.
malzemelerden biri jel kıvamında bunu nasıl sağlamış veya neden gerek duymuş olabilir ?Büyük ihtimalle bir solüsyon kalay klorür ve asit, diğer solüsyon ise tiyoüre. Bu solüsyonlar üzerinde bir süre çalışmıştım farklı kimyasallar kullandım, yapabildiğim en uygun solüsyonun raf ömrü 1 ay civarıydı, en sonunda bende buradaki gibi iki farklı solüsyon yapıp gerektiğinde ihtiyaç kadar karıştırıp kaplama yapıyordum
Açıkçası hiçbir fikrim yok, kimyager değilim, devre kartı üretim işleri hakkında öğrendiğim kimya bilgisi dışında bu konuda çok bilgim olduğu da söylenemezmalzemelerden biri jel kıvamında bunu nasıl sağlamış veya neden gerek duymuş olabilir ?