Bu arada bazı duyumlar alıyorum, yurtdışından ithalatta kısıtlamalar yapılıyormuş. Benim banggood'dan ısmarladığım bir sinyal jeneratörü vardı, satıcı bana (türkiye'ye sokmadılar bunu istersen parayı iade edelim) demişti. Ben de daha pahalıya satmak için üç kağıt yaptığını düşünmüştüm ve ona (başka bir kargo firması ile gönder) demiştim. Ama sanki adam haklı, bir kısıtlama var gibi.
Bu bizim gümrük adam olmaz vesselam. Vatana kötülük etmek için illa F16 larla başkenti bombalamak gerekmiyor. Kendi vatandaşının bir sinyal jeneratörü alıp birşeyler öğrenmesini engelliyorsan, bu vatana kötülük değil mi yav? Ben gidip spor ayakkabı, elektronik sigara falan alsam Çin'den, tamam kısıtla. Ama eğitim amaçlı birşeyler alıyorsam ENGELLEMEYIN YA !!!
Bu bizim gümrük adam olmaz vesselam. Vatana kötülük etmek için illa F16 larla başkenti bombalamak gerekmiyor. Kendi vatandaşının bir sinyal jeneratörü alıp birşeyler öğrenmesini engelliyorsan, bu vatana kötülük değil mi yav? Ben gidip spor ayakkabı, elektronik sigara falan alsam Çin'den, tamam kısıtla. Ama eğitim amaçlı birşeyler alıyorsam ENGELLEMEYIN YA !!!