Quick 861 pro hakkında

onurerer

Üye
Başlıkta belirttiğim ürünü bir usta tavsiyesi üzerine almak üzereyim, bu ürün hakkında deneyimi olan var mı? Distribütör henüz getirmemiş sanırım ertelgsm de var garanti yokmuş diğer firmalara nazaran biraz daha uygun burada garantisiz ürün alınır mı sizce nasıl yorumlarsınız? Ürün 1300w yeni çıkmış

Ekler

• IMG_8961.jpeg
    IMG_8961.jpeg
    164.4 KB · Görüntüleme: 14
Ben uzun zamandır aşağıdaki ürünü kullanıyorum. Muhtemelen asıl işi yapan kol ve hava üfleme ünitesi aynıdır. Özel bir artısı yoksa, ben olsam oturmuş olan bu cihazı yetkili satıcıdan almayı tercih ederdim. Daha fazla detayı aşağıda paylaşmıştım.

Ben uzun zamandır aşağıdaki ürünü kullanıyorum. Muhtemelen asıl işi yapan kol ve hava üfleme ünitesi aynıdır. Özel bir artısı yoksa, ben olsam oturmuş olan bu cihazı yetkili satıcıdan almayı tercih ederdim. Daha fazla detayı aşağıda paylaşmıştım.

Çok haklısınız hocam, ben de aslında bu cihazı düşündüm ama sanırım bulamadım ya da çok araştırmadım. Memnunsanız eğer buna yöneleyim, dediğiniz gibi oturmuş cihaz daha sağlıklı olacaktır benim için.

Çok haklısınız hocam, ben de aslında bu cihazı düşündüm ama sanırım bulamadım ya da çok araştırmadım. Memnunsanız eğer buna yöneleyim, dediğiniz gibi oturmuş cihaz daha sağlıklı olacaktır benim için.
Not olarak şunu da ifade edeyim, yorumum yanlış anlaşılmasın. Ben kendi tecrübem çerçevesinde söyledim. Belki yeni cihazların benim bilmediğim artıları olabilir. Yine de araştırmakta ve tartışmakta yarar var.

Not olarak şunu da ifade edeyim, yorumum yanlış anlaşılmasın. Ben kendi tecrübem çerçevesinde söyledim. Belki yeni cihazların benim bilmediğim artıları olabilir. Yine de araştırmakta ve tartışmakta yarar var.
Doğrudur hocam. 1,5 yıldır 861dw kullanıyorum da bazen yetmediğini düşünüyorum 1300w bir modele geçmem gerekiyor. Bu de modelini büyük ihtimalle fiyatından ve 1200w yazdığı için detaylı bakmadım. Fiyatı çok artmış.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,908
Üyeler
2,807
Son üye
emrekarahanli

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back