şarjlı tornavida lityum pil bağlantısı

anlamadığım nokta elimdeki BMS 3 amper yani böyle küçük bir tornavida için neden yeterli olmadı onu anlamadım sadece _???
1764848307880.png

Resimdeki tabloda benzer bir motor için akım değerleri var. Boşta Çalışmada 0.95A çekerken yük altında 5.93A kadar akım çekebiliyor. En sonda da 37A dediği ise motor aşırı yüklü ve dönemiyorken çektiği akım. Aynı viadalamada olduğu gibi. Yani muhtemelen sizin motor zorlandığında elinizdeki pilin verebildiği maksimum akımı çekmek istiyordur.

tamam güzel diyorsunuz ama biz bunu tornavidanın içine monte edecez her seferinde tornavidanın içini sök tak yapmak zahmetli iş olmaz mı ????
daha pratik kesin birşey bulmamız lazım ???
Maksimum akımı ölç. O akımı taşıyabilecek bir modül seç. Bu şekilde matkabı şarja bağlıyken de kullanabilirsin. Yoksa matkap akımını hem pilden hem de doğrudan şarjdan çeker. Bence senin modüllerde bundanı dolayı bozuldu.

2S BMS seçeneğinin haricinde, Bu devrenin tp4056 dan farkı nedir?
tp5100-jpg.45525

Bağlantı şekilleri örnek üzerinde yazmakta.
Batarya bağlantılarını aşağıdaki şekilde tp4056 nın yerine aynı bağlantı yapılacak.
chr-jpg.45448

daha yüksek akım veriyor 2 amper TP5100 elime geçmedi geçseydi hemen bağlardım.
birde TP4056 bağlantı şemasında zaten şarj soketi var neden extra şarj soketi bağlamaya gerek duydunuz onu anlamadım ?

Maksimum akımı ölç. O akımı taşıyabilecek bir modül seç. Bu şekilde matkabı şarja bağlıyken de kullanabilirsin. Yoksa matkap akımını hem pilden hem de doğrudan şarjdan çeker. Bence senin modüllerde bundanı dolayı bozuldu.

• Boşta: 0.5A
  • Yükte: 2–4A
  • Zorlanınca: 8–12A (kısa süreli) yahu koskoca bosch matkabı lion pile dönüştürdüm vallahi bu kadar zorlanmadım..
    nedir bu abi sanırsın büyük hilti matkap oldu.

Forum istatistikleri

Konular
8,613
Üyeler
3,426
Son üye
Fatih Kemal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back