Bence dt830 da takabilirlerdi diyip şukretmiştir halineCihaz içten ağlamıştır
Son düzenleme:
Bence dt830 da takabilirlerdi diyip şukretmiştir halineCihaz içten ağlamıştır
Tek bir UT89 yerine Aneng SZ305 ve Zoyi ZT-S4 cok daha iyi kombinasyon. Ayni fiyata iki tane alet. UT cok daha iyi demeyin. O da Cin mali degil mi sonucta. Bunlari kuranlarin gecen yil Uni-T'in ar-ge muhendisligini yapan adamlar olmadigini nereden biliyorsunuz?Şimdi çizgiyi nereye çektiğimiz önemli dt830 ile unit arasına mı unit ile fluke arasina mı
Yoksa
Fnirsi ile rigol arasına mı yoksa
Rigol ile R&S , keysight vs arasina mı
Dt830 çıtayı çok düşürüyor oldu olacak vumetre yapsin hangi aralıkta oldugunu gorsun
Hani bi fluke veya masaustu multimetreyle baslamaya gerek yok diyebiliriz (ki bu da tartısılır masaustu multimetreler harika )
Ama en azından hizli olcum yapan true rms tercihen transistör kapasitör olçümü yapacak bir multimetre ile baslamak gerek bence
Istedigi kadar zirlayabilir, onemli olan sonuclar.Cihaz içten ağlamıştır
Bence de kondansator olcuyor ac akım olçüyor transistör ölçüyor kağıt üzerinde fiyatına göre çok iyi bakalım kalitesi nasıl çıkacakYok aslında SZ305 iyi görünüyor, pozitif elektrik alıyorum. @Alt 255 izlenimlerini bekliyoruz
Iyi de kriter olarak bir sonuc kabul etmeniz icin bunu kiyaslayacak baska olcu laeti lazim. Izmir icinde ben bunu Fluke ile yan yana olcerim diyen varsa elden vereyim ikisini de. Ya da sehir disindakilere kargo ile gonderirim. Ama kargo parasini odemem. Var mi test sonuclari icin kargo parasina katlanirim diyen. Ben iki hafta aletsiz kalabilirim. Sorun degil.
Olabilir sz305 çok şey vaad ediyorTek bir UT89 yerine Aneng SZ305 ve Zoyi ZT-S4 cok daha iyi kombinasyon.
İhtimaller çok düşük ama oyle olsa bile malzeme kalitesi ve tedariği önemli unitin kaybedebilecek bir itibarı var (gerçi anengi de duyuyorum son zamanlarda )Uni-T'in ar-ge muhendisligini yapan adamlar olmadigini nereden biliyorsunuz?
Onun da adı tess deney seti olması lazım90 lı yılların ilk yarısında teknik lise de okurken TES marka analog multimetrelerimiz vardı. O zaman bize onlar uzay teknolojisi gibi falan gelirdi . Hala bir çalışanını görsem gidip alırım. O zamanlar dijital ölçü aleti kullandigimizi hiç hatırlamıyorum.
Hiç unutmadigim birde piyano kontrol paneli gibi elektronik deney masamız vardı. Bütün elektronik elemanlar kocaman ve takmatik bir şekilde üzerine takılıp devre kurulabiliyordu . Bende cami önlerinde hatıralarını anlatan yaşlı amcalar gibi oldum forumda . Çok mu yaşlandım ne .
Peki bundan 20 yil once Uni-T deselerdi ne derdinz? Ya da 1990'da? Uni-T 88 yilinda kurulmus Cin'de. 90'da Turkiye'de adini duyan olmamistir sanirim.Olabilir sz305 çok şey vaad ediyor
İhtimaller çok düşük ama oyle olsa bile malzeme kalitesi ve tedariği önemli unitin kaybedebilecek bir itibarı var (gerçi anengi de duyuyorum son zamanlarda )
O yıllarda sende hangi portakal da vitamindinPeki bundan 20 yil once Uni-T deselerdi ne derdinz? Ya da 1990'da? Uni-T 88 yilinda kurulmus Cin'de. 90'da Turkiye'de adini duyan olmamistir sanirim.
75 dogumluyum. Portakal ekiyordum.O yıllarda sende hangi portakal da vitamindin
O zaman o saçlar photoshop . Lütfen doğru profil fotosuyla beyanda bulunalım75 dogumluyum. Portakal ekiyordum.
Yok yav, aldigim 3-5 kg ( yalancii , 10 kilo ) disinda ayniyim. Fotograf 2 sene oncesinin.O zaman o saçlar photoshop . Lütfen doğru profil fotosuyla beyanda bulunalım
Yiyemiyecegi zamana kadar yemek ( ölüm değil hastalık) teorik olarak çok mantıklı geliyor bana her zaman . O yüzden estetik kaygılara kapılmanın manası yok . Tam gaz devam .Yok yav, aldigim 3-5 kg ( yalancii , 10 kilo ) disinda ayniyim. Fotograf 2 sene oncesinin.
Bence bir cihaz iş dışında eve alınıyorsa, o cihaz kendisinin en az 20-30 katı fiyatını çıkarmalı. Yoksa gerisinin tamamen müsriflik olduğunu düşünüyorum.
10TL'Lik çöp multimetre alırsın, 200TL kazanırsın. Sonra gider 200TL'Lik multimetre alırsın, sonra onunla da 4000TL'Lik multimetre alırsın. Eğer anadan dayıdan zengin değilsen, başka mesleğin vardır da bunu hobi yapmıyorsan ve bu işten derdin para kazanmaksa izlenmesi gereken yol bu bence.