1200w olması max sıcaklık için büyük avantaj
Böyle çok satılan modellerin sahteleri türüyor. C3 Teknoloji bu markanın resmi distribütörü. Oradan orjinallik garantili alabilirsin.Sanırım sahteleri de oluyor.
evet buna da bakayım. Sıfır almam zor gibi, o yüzden ikinci ellerine baktım, tabii bu sahtelik konusu biraz düşündürdü. Siz hangisini kullanıyorsunuz.861DE dışında uygun fiyatlı olarak 862DW+ var. Eğer 861DE bütçene uymazsa.
Quick 862DW+, Sıcak Hava Onarım İstasyonu
Quick 862DW+, Sıcak Hava Onarım İstasyonuQuick firmasının üretmiş olduğu güçlü ve yeni tasarımlı sıcak hava istasyonudur.Özellikler:Modern ve şık tasarımSon model işlemciHafif ve ergonomik el tutamağıAkıllı uyku modu özelliği ile enerji tasarrufu ve uzun uç ömrüESD Gövde1000W GücündeLCD EkranSıcakwww.c3teknolojimarket.com
Anladıgım kadarıyla sıcak hava kısımları ucuz olanlarda bile fena calısmıyor ama havya kısımları hep problemli. Havya için ts101 alıyorum bakalımBende bu model var. bire bir aynısı. Havyası uyduruk duşuk güçlü ve sıcaklık kontrolü de yok. sadece sıcak hava için kullanıyorum. Sıcak hava kısmı çok iyi. Termokupl ile hava çıkışını ölçtüm. tüm ısıtma aralığında 5 dereceden fazla fark olmadı. Seyrek kullanıyorum bir yıldan fazladır. Fan için sessiz denemez ama saç kurutma makinesi gibi de değil. Makineyi standa koyduğumda fan 100 C'ye kadar soğutana kadar açık kalıp kapanıyor. fan ayarı da var. Benim tek şikayetim Sıcaklık ayarının potansiyometre ile yapılmaması. Birkaç saniye basılı tutmak gerekebiliyor ayar tuşuna... Yoğun kullanımda ömrü ne kadar olur birşey diyemem.
exeo Havya Sıcak Hava Üflemeli Havya Istasyonu Lehim Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
exeo Havya Sıcak Hava Üflemeli Havya Istasyonu Lehim Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bunun fiyatı baya uygunmuşŞöyle birşey varmış. Fiyat olarak çok uygun ama kalitesi hakkında birşey diyemem.
Genel Markalar Mrxlow 858D Smd Lehimleme Sıcak Hava İstasyonu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Mrxlow 858D Smd Lehimleme Sıcak Hava İstasyonu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
861de İncelemenizi okudum . "Vestel firmasının Digiturk için ürettiği lehimleri eritmesi tam bir işgence olan alıcı üzerinde test ettim. Aşağıda göreceğiniz bütün malzemeleri sorunsuz çıkarttım." Mesela bunları başka hangi sıcak hava istasyonu ile denemiştiniz, arada fark var demek ki.601D ve 852d+ kullandım, bu cihazların hemen hepsi aynı iş de görüyor ama 861DE aldıktan sonra aradaki farkı anladım. İlk başlarda doğru değerlerde kullanmaya çalışıyordum ama sonradan anladım ki ısıyı yükseltip gerisini el becerisi ile halletmek gerekiyor.
SATILIK - Cevval (BAKU) 601D havya & sıcak hava istasyonu (SATILDI)
Cevval (BAKU) 601D model bir havya istasyonum var. Fazladan alıp hiç kullanmadığım havya uçları filan da duruyor. Zaten cihazın kendinisini de çok az kullandım. Bunu sıfır almıştım, çok kullanmadan elime sıcak hava kolu bozuk Sunline 852D+ geçince bunun sıcak hava kolunu transfer edip bunu...mekatronik.org
SATILIK - Cevval (BAKU) 601D havya & sıcak hava istasyonu (SATILDI)
Cevval (BAKU) 601D model bir havya istasyonum var. Fazladan alıp hiç kullanmadığım havya uçları filan da duruyor. Zaten cihazın kendinisini de çok az kullandım. Bunu sıfır almıştım, çok kullanmadan elime sıcak hava kolu bozuk Sunline 852D+ geçince bunun sıcak hava kolunu transfer edip bunu...mekatronik.org
Bendeki Quick (Qsuperior) 861DE 1300W modeli. Resmi distribütor olan AssemCorp'tan aldım. Markasının Qsuperior olmasının sebebi, sahtelerden ayrıştırmak için olduğunu söylemişlerdi. Özel olarak istemişler bu şekilde yazılmasını.
Quick (Qsuperior) 861DE 1300W sıcak hava istasyonu
Bugün Quick firmasının resmi Türkiye distribütörü olan Assemcorp firmasına, Quick 861DE modelini almak için uğradım. Bu seride bir de 1000 W gücünde 861DW modeli var. Benim aldığım 861DE ise 1300 W gücünde. Bu iki model arasında sadece güç farkı var. Cihazın ilk izlenimi harika. Ne tarz lehim...mekatronik.org
Aşağıdaki konuda olduğu gibi forumda bir çok konuda da bahsettim. Hurda kartlardan malzeme söküp bunu saklamaya çalışıyorum. Doğrudur bu tarz kartları sökerken genellike sorun yaşıyordum. Bazen de çok uzun süre uğraşmam gerekiyor. Çok katmanlı ya da lehim karışımları daha yüksek ısılar gerektirebiliyor.861de İncelemenizi okudum . "Vestel firmasının Digiturk için ürettiği lehimleri eritmesi tam bir işgence olan alıcı üzerinde test ettim. Aşağıda göreceğiniz bütün malzemeleri sorunsuz çıkarttım." Mesela bunları başka hangi sıcak hava istasyonu ile denemiştiniz, arada fark var demek ki.
Siz de çalışırken hep sıcaklıgı max 500 dereceye getirip, vereceginiz ısıyı kendiniz süre , mesafe gibi şeyleri elle ayarlayarak mı hallediyorsunuz. Yani spesifik seyler dısında sıcaklık ayarını cok da kullanmıyorsunuz.
Aslında 750w veya 1300w arasında kullanım farkı olarak cok katmanlı veya erimesi zor büyük lehimleri eritmek dısında bir fark olmaz diyebilir miyiz. Yoksa her anlamda daha kolaylık yaratıyor mu bu watt farkı sizce. Benim cogunlukla smd içeren, daha küçük kartlarla işim olacak gibi gorunuyor, güç elektronigine hiç girmeycegim zaten. Fakat özellikle çipleri sökerken takarken bozmak istemiyorum.