youtubeda thunderfoot isimli bir akademisyen var. yıllardır aynı şeyi iddia ediyor. elon iyi bir pazarlamacı. aptal değil ama öyle genius bir kişi de değil bence. ayrıca son zamanlarda tesladan çok ciddi hisse satıyor ve twitteri alması trump kampanyasına milyar dolar bağış yapması vs... mars işi ise olacak bişey değil. neden mars önce git kuzey kutbunda bağımsız ve tam kapalı bir istasyon kur, sonra git ayda 10-15 kişilik bir üs kur bu insanları 3 sene yaşat, sonra marsı konuşalım.Bu adamın her yaptığı şey çok aşırı fazla öttürülüyor nedense. Bundan 8 sene önce 2020'de Mars'a koloni kuracağını söylüyordu, aradan 5 sene geçti ancak rokete yere çakılmadan iniş yaptırdı ...
Yatayda daha az enerji daha fazla yol olacağı kanaatindeyim.Yolu uzattiginda yakiti da harcamis olacaksin. Dikey firlatip yolu kisa tutmak mi, yatay firlatip yolu uzatmak mi daha az yakit hatcamaya neden olur hesaplamislardir.
Bu yazıyı okuyuncaya kadar bunlardan haberim yoktu, sonra gidip de araştırmadım açıkçası.onbinlerce dolarlık optik gyro
chrome kullanıyorsan hangi sayfayı okudun-ne kadar vakit harcadın takip ediyordur.Bu yazıyı okuyuncaya kadar bunlardan haberim yoktu, sonra gidip de araştırmadım açıkçası.
Ama bugün bu kanal çıkıyor karşıma, şans mı google algoritması mı bilmiyorum.
Çok ilginç gerçekten.
GuideNav Official | Inertial Navigation Solutions
Welcome to the official GuideNav YouTube channel! Here, we bring you the latest insights into cutting-edge inertial navigation technologies, including Inertial Measurement Units (IMUs), Fiber Optic Gyroscopes (FOG), and Inertial Navigation Systems (INS). Whether you’re looking for educational...www.youtube.com