<th>Model</th>
<th>Açıklama</th>
<th>Üretici</th>
<th>Kategori</th>
<th>Paketi</th>
<th>Lokasyon</th>
<th>Stok Adedi</th>
<th>Belge Bağlantısı</th>
<th>Belge Türü</th>
<th>Lokasyon Türü</th>
<th>Üretici</th>
<th>Paket</th>
<th>Oluşturulma Tarihi</th>
<th>Güncelleme Tarihi</th>
<th>Belge Adı</th>
<th>Belge Başlığı</th>
<th>Belge Türü</th>
<th>Belge Yolu</th>
<th>Lokasyon Türü Adı</th>
<th>Üretici Adı</th>
<th>Paket Adı</th>
<th>Miktar</th>
<th>Maliyet</th>
<th>Toplam Maliyet</th>
<th>Tarih</th>
<th>Tedarikçi Adı</th>
<th>Kaynak Lokasyon</th>
<th>Hedef Lokasyon</th>
@nt ilgin ve desteğin için Teşekkür ederim. İnceleyeceğim, Programlama bilgim olmadığından bu iş için bir programcıyla anlaştım. Şimdilik 8. versiyonda radikal bir değişiklik istedim program yeniden yazılacak. Bende Altyapı için excel' de derdimi daha iyi anlatabilmek adına sayfa tasarımı ve fonksiyonlarını hazırlıyorum. Tahminen 2400-2600 kalem stoğum var. Bunları en kısa yoldan fakat yine de detaylı ( parametrik ) arama ile istediğimi veriler içinde boğulmadan girmek ve yine aradığımı bulmak istiyorum.kodu direk yapıştırdım. umarım bunlar işinize yarar
HTML:<th>Model</th> <th>Açıklama</th> <th>Üretici</th> <th>Kategori</th> <th>Paketi</th> <th>Lokasyon</th> <th>Stok Adedi</th> <th>Belge Bağlantısı</th> <th>Belge Türü</th> <th>Lokasyon Türü</th> <th>Üretici</th> <th>Paket</th> <th>Oluşturulma Tarihi</th> <th>Güncelleme Tarihi</th> <th>Belge Adı</th> <th>Belge Başlığı</th> <th>Belge Türü</th> <th>Belge Yolu</th> <th>Lokasyon Türü Adı</th> <th>Üretici Adı</th> <th>Paket Adı</th> <th>Miktar</th> <th>Maliyet</th> <th>Toplam Maliyet</th> <th>Tarih</th> <th>Tedarikçi Adı</th> <th>Kaynak Lokasyon</th> <th>Hedef Lokasyon</th>
anlaştıysanız hayırlı olsun.@nt ilgin ve desteğin için Teşekkür ederim. İnceleyeceğim, Programlama bilgim olmadığından bu iş için bir programcıyla anlaştım. Şimdilik 8. versiyonda radikal bir değişiklik istedim program yeniden yazılacak. Bende Altyapı için excel' de derdimi daha iyi anlatabilmek adına sayfa tasarımı ve fonksiyonlarını hazırlıyorum. Tahminen 2400-2600 kalem stoğum var. Bunları en kısa yoldan fakat yine de detaylı ( parametrik ) arama ile istediğimi veriler içinde boğulmadan girmek ve yine aradığımı bulmak istiyorum.
Bu sebeple sizlere de yine eksik yada iş körlüğü sebebi ile atlamış olabileceğim bir parametre maddesi var mı diye sormak istedim.
"Üretici" sizin için ne kadar kritik? Olmazsa olmaz mıdır, neden?
2 ürününde varsa digikey linklerini alabilir miyim?Geçenlerde farkettiğim bir örnek: LMV324, 4'lü opamp. ST'nin ürünleri rail-rail I/O . Texas'ınki rail-rail output, input, VCC'yi görünce hoş olmuyor.
Linkteki sonuçlara baktım. Üreticiyi bir kenara koyarsak, zaten sadece "lmv324" değil arkasındaki uzantıları farklı.