Barracudastr
Üye
Merhaba resimlerde de görüldüğü gibi bu hata var yardımcı olurmusunuz. Ana ekranda sorun yok ama içerik izkemeye gelince mor oluyor reset çektim gene aynısı
Bilmem olabilir mi?Led bar sorunu olamaz mı
Başlangıçta soruyu şimdi okudum.Led bar sorunu olamaz mı
HİÇBİRİSİ DEĞİL.Bir sorun arızaya neden olabilir.
Flex kablonun soket kirliliği,
Sıvı veya nem teması
Anakartta RGB converter çip te arıza, soğuk lehim vs vs ..
TV izlerken mavi renk hatası mı var?Ana ekranda sorun yok ama içerik izkemeye gelince mor oluyor reset çektim gene aynısı
2 gün önce tv de sorun yoktu şimdi onda da renk değişimi var mor mavi renklerHİÇBİRİSİ DEĞİL.
Normal Tv kısmında bu sorun yok diyor,
sadece akıllı kısıma geçince oluyormuş %95 T-CON
genelde yeni televizyonlar dual source çalışıyorŞimdi T-CON neymiş diye bakınca video oynatılmasından bu arkadaş sorumlu galiba. Yani @Ahmet 'in dediği gibi sorun T-CON 'dan olabilir. T-CON'un ne olduğunu yeni öğrendim ama hemen teşhis koydum .
Hmm bu durum T-CON'u masum kılıyorda olabilir.Playstation ve telefonuda bağladığımda mor ve mavi renkler oluyor
T-con panel sürer.Şimdi T-CON neymiş diye bakınca video oynatılmasından bu arkadaş sorumlu galiba. Yani @Ahmet 'in dediği gibi sorun T-CON 'dan olabilir. T-CON'un ne olduğunu yeni öğrendim ama hemen teşhis koydum .
Biraz zor oldu duvara monteli olduğu içinHmm bu durum T-CON'u masum kılıyorda olabilir.
Televizyonun arkasında bulunan MODEL numarası içeren etiketin tamamını net şekilde çekip atın buraya.
TeşekkürlerTelevizyon hakkında şema, akış diagramı vs. bulamadım.
Bulsam net bir arıza söyleyebilirdim size.