ozgurece-TA3HGU
Aktif Üye
@insect23 , @B-Devi ,@Serkan48,@kesmez
Paylaştığım linkleri iyi incele. Sonra da Elektronik aksamın % 100 olduğunu kanıtlayan belgeleni veya belgelerini PAYLAŞ (Kıvırmadan Kaynak göstererek PAYLAŞ bizlerde Öğrenelim Hüdaverdi)
@insect23 form kullanıcısının yazdığı mesajda TB-2 nin Elektronik aksamın 100 % 100 Çin malı olduğunu iddia ediyor. Ben bu mesaja süpheyle yaklaşıyorum. Sen TB-2 nin üretiminde mi çalıştın veya Teknik destek mi verdin ki bu kadar kesin konuşuyorsun. Elinde hangi belge var. ? Paylaş bakalım .Söylediğini kanıtlayacak kaynak NEDİR ? Ben sana bu linkleri paylaşıyorum .14 Mar 2019 tarihli Hürriyet gazetesi, wikipedia.org. 2019 yılında yerlilik oranı % 93.Yıl 2021 sen Elektronik Aksam %100 diyorsun KAYNAK Nerede ? Paylaş bakalım bizlerde görelim.attığın videoda ki çıldıran kendini parçalayan devletler olduğunu sanmıyorum hele ki Rusyanın. Çok eski tarihlerden beri 20-30 yıl öncesi
Rusların kendine ait tasarlayıp ürettikleri entegreler transistörleri biliyorum hala çalışıyor durumda olan nixie tüplerimle yaptığım saatde kullandığım 10 yaşından daha büyük bir "Rus" üretimi entegrem güncel olarak çalışmaya devam ediyor. Bu adamlar sence kıskanıp delirir mi bizim %100e yakın elektronik aksamının çinden tedarik edilği uçan aracımızı
Paylaştığım linkleri iyi incele. Sonra da Elektronik aksamın % 100 olduğunu kanıtlayan belgeleni veya belgelerini PAYLAŞ (Kıvırmadan Kaynak göstererek PAYLAŞ bizlerde Öğrenelim Hüdaverdi)
Bayraktar: SİHA'larda yerlilik oranı yüzde 93
T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar SİHA'larda yerlilik oranı yüzde 93. Bütün kritik sistemleri biz yapıyoruz. Bu çok yüksek bir oran. Dünyada...
www.hurriyet.com.tr
Baykar Bayraktar TB2 - Vikipedi
tr.wikipedia.org
'Bayraktar TB2'yi bütün sistemi bize ait olacak şekilde yaptık'
Baykar Teknik Müdürü Bayraktar, İnsansız Hava Aracı Bayraktar TB2'yi bütün elektronik, yazılım, tasarım ve beyin sistemi yerli olacak şekilde ürettiklerini söyledi. - Anadolu Ajansı
www.aa.com.tr