Tirmalaya tirmalaya Android studio ya baslamak

Bana yapilmasindan nefret ettigim seyi Akilli Bidiga'a yaptim. Sonra sordum cok canin sikildimi? Tam tersi cok hosuna gitmis.

4 tane buton koyarmisin.

Olmamis, ustteki ile hizalansin.

Tamam ama metalik goruntu olsun.

Oldu ama istedigim gibi degil. Soyle olsun, boyl eolsun.

Belki yuzlerce degisiklik istedim. Sabirla istediklerimi tek tek yapti. En tepedeki analog gostergenin yazilimlarini tamamen o yazdi. Son degisiklikleri yapmamiz tahminen bir kac saati alacaktir.

Uygulamanin videosunu koyacagim.

Akilli bidik bu destegi vermeye devam ederse, herhangi bir dilde programlama yapabilen herhangi birisi istedigi uygulamayi telefon icin yapabilir.

Ben halen Android Studio'da komponentleri yerlestirme mantigini anlamadim. Fakat Akilli Bidik'a tarif etmem yetiyor, activity_main.xml'i aninda yazip veriyor.
Bende yapay zekaya lazarus pascal ile android uygulaması yazdırmaya çalıştım çok hata verince vazgeçtim. Çok karışık.
Windowsa format atmak zorunda kaldım. Çöplüğe çevirdi bilgisayarı.

Projeyi soyleyip hadi kod yaz denirse isin icinden cikilmaz. Proje catisini sen belirleyeceksin. Parca parca yazdirip test ede ede gitmek gerekiyor.

Akilli bidikta simdi anlatacagim sorunu bir turlu cozemedim.

Adama su kodu yaz diyorsun.

Yaziyor. Bir yerde sorun cikti. Sorunu tarif ediyorsun.

Cevap veriyor ama ilave bir ton sey yaziyor.

Verdigi cevabi uyguluyorsun orda da bir hata cikiyor. O ilave soylediklerinin hepsi cop. Kafa karistiriyor.

Kac kere soyledim adim adim gidelim. Ama anlamiyor, bildigini okuyor.

Tipki videodaki durum oluyor. Videodaki kel kafa benim. Videoda roller degismis diye dusunebilirsiniz.

Telefondaki kadin da Akilli Bidik. Soruma cok guzel cevap aliyorum ama susmuyor. Adim adim gidemiyoruz.

Son düzenleme:
Font olarak monospace kullaniyorum.

Fakat goruntu su sekilde cikiyor.

1743268009182.png

Ortadaki siyahlik ozel bir attribute'dan dolayi mi oluyor? Bu siyahliktan kurtulamaz miyim? Tamami beyaz olsun istiyorum.

Son düzenleme:
Ekran uzerine koydugum textview nesnesinin attribute kisminda font yerine hangi fontu secersem seceyim uygulamada hep yukarida ekran goruntusunu verdigim font cikiyor. Akilli Bidigin cevabindan da bir sey anlamadim.

Bu konuda yardimci olacak var mi?

Forum istatistikleri

Konular
7,528
Üyeler
3,053
Son üye
xo88name

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back