E emircansen Yeni Üye Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 5 28 Nisan 2023 #1 8mm vidali mil için kaç mm lik yataklı rulman gerekir. Şunun gibi mekanizma yapmak istiyorum Ekler B3C9350F-B625-4D5E-AE2C-6C801DB2B522.jpeg 47 KB · Görüntüleme: 278
taydin Timur Aydın Staff member Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 26,788 28 Nisan 2023 #2 Bir üreticinin ürününün STEP dosyasını indirip baktım. iç çap 6 mm gibi duruyor. Kaldırılacak talaşı da hesaba katınca herhalde 5 mm göbek çaplı rulman uygun olur.
Bir üreticinin ürününün STEP dosyasını indirip baktım. iç çap 6 mm gibi duruyor. Kaldırılacak talaşı da hesaba katınca herhalde 5 mm göbek çaplı rulman uygun olur.
Altair Kıdemli Üye Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 2,801 7 Mayıs 2023 #3 Tabloya göre M8 ve 8mm denk geliyor. Star Alüminyum - Metrik Diş Tablosu Mobilya - Dekorasyon - Aksesuar - Zemin Profilleri ve Aksesuarları, Küpeşteler, Soğutucu Profilleri ve Aksesuarları www.staraluminyum.com KFL08 yataklı rulman işinizi görür. KFL 08 Yataklı Rulman (Delik Çapı: 8mm) Rulman Robolink KFL 08 Yataklı Rulman (Delik Çapı: 8mm) Rulman Robolink www.robolinkmarket.com En kolayı önce rulmanı sipariş edip sonra hırdavatçıda diş aralığı uyuyor mu diye mili elle kontrol etmek tabii.
Tabloya göre M8 ve 8mm denk geliyor. Star Alüminyum - Metrik Diş Tablosu Mobilya - Dekorasyon - Aksesuar - Zemin Profilleri ve Aksesuarları, Küpeşteler, Soğutucu Profilleri ve Aksesuarları www.staraluminyum.com KFL08 yataklı rulman işinizi görür. KFL 08 Yataklı Rulman (Delik Çapı: 8mm) Rulman Robolink KFL 08 Yataklı Rulman (Delik Çapı: 8mm) Rulman Robolink www.robolinkmarket.com En kolayı önce rulmanı sipariş edip sonra hırdavatçıda diş aralığı uyuyor mu diye mili elle kontrol etmek tabii.