neden portakal suyu içiliyor amaO zaman ben de ekmekle portakal yenmez diyim de tam olsun bari
Kozalakların tek başına anlamı yok abi. Geldiği yer önemli.O çam kozalakları ne için acaba? Dekoratif mi?
Yanında beyaz peynir ve ceviz varsa favori kahvaltılığımdır kendileri.O zaman ben de ekmekle portakal yenmez diyim de tam olsun bari
Allah size ve sevdiklerinize uzun ve sağlıklı ömürler versin hocam...Kozalakların tek başına anlamı yok abi. Geldiği yer önemli.
Köydeki mezarlıktan aldım. Ara ara bakınca birgün kontağı kapatıp gideceğimizi hatırlatıyor. Bu yüzden hırs ve insanlara karşı davranışlarımı frenlememi sağlıyor.
Kullandığım bazı malzemeler babamındı. Kaynak makinası, mengene, çekiç vb birkaç alet daha. Çok severdi malzemelerini ama vefat edeli 4 sene oldu. Malzeme duruyor ama kendi yok. Hatta nalbantlık yapan dedemden kalma nal çekici var. Dedem vefat edeli 38 sene oldu. Ben hatırlamıyorum kendini.
Birgün biz de bırakıp gideceğiz. Forum imzamda belirttiğim gibi geriye evlatlar ve "iyi bilirdik" cümleleri kalacak. En azından öyle umuyorum.
Ben odanın toprağını da ayırdım. Evden çıkarken faz-nötr-toprak hepsini birden kesiyorum. Toprak hattı benim için diğerlerinden daha çok tehlikeli30613 eklentisine bak
Sayaç ve internet bağlantısı tamam. Sırada temizlik ve açılış var.
Sebebi nedir acaba?Toprak hattı benim için diğerlerinden daha çok tehlikeli
Abi aklima geldi de toprak tehlikelidir gercektende ya, normal bir yer degilBen de merak ettim toprak neden tehlikeli?
Bulunduğum bölgede çok yağmur yağıyor. Her ne kadar toprak nötr kabul edilse de bazen ters akımla cihaza toprak hattından elektrik gelebiliyor.Ben de merak ettim toprak neden tehlikeli?
Sizin yer alti zenginliklerinin buna etkisi olabilir mi acaba?Bulunduğum bölgede çok yağmur yağıyor. Her ne kadar toprak nötr kabul edilse de bazen ters akımla cihaza toprak hattından elektrik gelebiliyor.
Misal uydu hattına yıldırım düştüğünde cihaz bunu toprak yolu ile drene etmeye çalışıyor ama voltaj çok yüksek olduğu için diğer cihazların da etkilenme olasılığı çok yüksek.
Parafudr denilen bir sigorta çeşidi var.Bu o tehlikeyi azaltıyor ancak biraz pahalı bir çözüm.
hocam 12v bosch vidalama da bms yok diyorlar garantisi bittik ise söküp bakar mısınız ? ben sökeceğim de daha 22 ay garantisi var30711 eklentisine bak
Masa aydınlandı bir anda
@ozkarah hocam aydınlatma hediyesi için tekrar teşekkür ederim
Yokhocam 12v bosch vidalama da bms yok diyorlar garantisi bittik ise söküp bakar mısınız ? ben sökeceğim de daha 22 ay garantisi var
Elektrik gercekten baska bir sey, bir kac saat kesilince anliyoruz kiymetini. Tesla30711 eklentisine bak
Masa aydınlandı bir anda
@ozkarah hocam aydınlatma hediyesi için tekrar teşekkür ederim
hocam 12v bosch vidalama da bms yok diyorlar garantisi bittik ise söküp bakar mısınız ? ben sökeceğim de daha 22 ay garantisi var
Çinli uyduruk cihazlarda bile var böyle bir marka neden koymaz aklım almıyorMatkap değil ama Bosch marka 3S li-ion pilli çim biçme aletinde BMS yoktu. Belliki genel olarak kullanmıyor adamlar.
Elinde Bosch ürünü olan söküp baksın
Sabiit batarya olanda bms yoktu. Buna da yok diye tahmin ediyorum.hocam 12v bosch vidalama da bms yok diyorlar garantisi bittik ise söküp bakar mısınız ? ben sökeceğim de daha 22 ay garantisi var
Gerçekten birkaç videoya baktım 3s pile bms koymamışlar hayret birşey...Sabiit batarya olanda bms yoktu. Buna da yok diye tahmin ediyorum.
Daha kötüsü @taydin yenilediği Bosch 5s2p bataryanın da bms i yok yeni 18v bataryalarda var amaGerçekten birkaç videoya baktım 3s pile bms koymamışlar hayret birşey...