Önceden TL081 takılı iken 30V 3A alamadığım için direkt olarak bu ayarlarda test ettim.30V 3A testinden ziyade dusuk gerilimde 3A almayi denemelisin. Sicaklik sorunu cok dusuk voltajlarda bas agritici olacak.
Kutu güzelmiş, linki var mı?Kutu geldi.
İki güç kaynağı pcb yi soğutucuları ile sığdırabilecekmişim gibi görünüyor.
MC34071PG leri takacağım, bu projede kullanmak için ayrı bir trafo sardırayım, aşağıdaki özelliklerde trafo işimi görür mü sizce de?
1x 34V 5A sekonder, birinci güç kaynağı için.
1x 34V 5A sekonder, ikinci güç kaynağı için.
1x12V 3A sekonder , iki adet soğutma fanı ve fan kontrol devresi için.
1x12V 1A sekonder iki adet volt ampermetre göstergesi için. Bu sekonderden emin değilim. Üst satırdaki sekonderden beslesek olur mu?
38148 eklentisine bak38149 eklentisine bak38150 eklentisine bak38151 eklentisine bak38152 eklentisine bak
Fiyat yazmıyor maalesef. Fiyatı görmek için giriş yapın diyor .DT-415 Laboratuvar Güç Kaynağı Kutusu
DT-415 Güç Kaynağı Muhafazası, güç kaynağı uygulamaları için ABS-UL94-HB ve sac metal malzemelerin kombinasyonundan yapılmış dayanıklı ve darbeye dayanıklı bir çözümdür.www.altinkaya.com
Hatta bu ödediğim son rakam. 11 TL zam gelmiş.Fiyat yazmıyor maalesef. Fiyatı görmek için giriş yapın diyor .
"Fiyatı söylemek için kişisel verilerinize ihtiyacımız var başkalarına satacağız. " diyecek halleri de yok.
Zam Allah'ın emri artık . Kutu da çok güzel, projeyi çok profesyonel gösterebilir.
Güç kaynağını tamamen bitirmeden kutuya geçmeni tavsiye etmem abi. Bir şey değişirse boşuna delik açmış olursun.Yavaş yavaş kutuya montaj işlemlerine başlayayım diyorum.
Koradların üzerindeki bağlantı konnektörlerinin adı ne diye geçiyor, ve birebir ölçüde ya da yakın ölçüde 4mm delik ölçüsünde nereden satın alabilirim?
38830 eklentisine bak
1V ta 3A i ne kadar süre nasıl alıyorsun abi? 2-3dk ya sıkıntı çıkması lazım normalde.Devre tamamen bitti. Soğutma işlemleri için hesaplamalar ve ön panel bağlantıları için delik yerleri kaldı.
30V 3.5A alıyorum hatta 4A i bile zorlayabilirim.
Düşük voltaj ile 1V ta 3A ile test ettim başarılıydı. 3.5A ve 4A i de test edeceğim.
Etkili bir soğutma düşünüyorum.
Soğutma işini çözebiliyorsan sorun yok tabi. Ben 5V 1.5A de 80° yi geçince kapadım. Benim soğutucu ve fan küçük.Gökhan, yanılmıyorsam 5dk yı geçti, süre tutmadım, tekrar test yapayım müsait olunca ve süre de tutayım, ama etkili soğutma şart, diyotlar da ısınıyor, buna da çare bulmak lazım.