Yurt dışı alişveriş cimer

Açıkçası, yakın zamanlarda çözüleceğini düşünmüyorum. Çabalar cari açığı kapatma yönünde. Bir de ticari savaşlar kapı zilini çalmakta. Ne olacak belli değil.

Is guzarin birisi kargo ucreti ile urun bedelini toplandiginda 30 Euro yu asmamali sonucuna karar vermis olabilir mi?

Halbuki belki de urun bedeli 30 Euro'dur. Bu ayrima tam olarak bir yerlerde aciklik getirilmis mi?

Sonunda "Parasız gelmiyorsa alamazsınz. Ancak parasız olduğunu ispat edilmesi de gerekir." deyecekler sonunda.
Daha evel Ücretsiz numunelerden vergi talep eden gümrük memürları çokça wardı.

Sonunda "Parasız gelmiyorsa alamazsınz. Ancak parasız olduğunu ispat edilmesi de gerekir." deyecekler sonunda.
Daha evel Ücretsiz numunelerden vergi talep eden gümrük memürları çokça wardı.
Projemiz icin 6 adet step motoru sponsor olarak gonderen LDO'nun stepperleri elime gecmedi. cunku sahislar "hediye" kategorisi altinda urun alamiyormus, İstanbulda olan arkadasiminki de gecmedi, fakat ufak bir itiraz sonucunda onunki gecti, ayni itirazi benim bulundugum bolgedeki fedex musavirine yaptigimda ise yaklasik 3 haftalik yazisma sonucu urunlerimi alamadim. tamamen zirva uzerine kurulu bu gumruk sistemi, eger gumruk memuru sabah evden cikmadan karisiyla kavga etmisse senin urunune denk gelirse ayvayi yedin. sacmaligin daniskasi

Forum istatistikleri

Konular
7,645
Üyeler
3,091
Son üye
demirprofil

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back