Güç kaynağı tavsiyesi

s.a arkadaşlar 0-30 volt ayarlı 5 amper güç kaynağı alma niyetim var aslında 3 amper de olabilir ama 3 amper fiyatı 5ampere yakın nerdeyse şöyle bir ürün buldum sizce nasıl ? yada ne önerirsiniz ?

Bu paylaştığın cihazı bilmiyorum ama bende PS-1502DD var. Eğer bendeki gibiyse kesinlikle önermem.

Bendeki PS-1502DD ayarlanan akıma gelince çıkışı kapatıyor. Yani güç kaynağını 1 A limitledin, yük 2 A çekmek istese dahi güç kaynağı en çok 1 A vermesi gerekir. Fakat benim cihaz, yük 2 A çekmek istediğinde çıkışı tamamen kapatıyor.

Bunun yerine bende 2 tane Korad 3005 de var onları tavsiye ederim.

Korad 3005 in Yeni modeli de çıktı.

images (19).jpeg

Üzerindeki Wattmetre sadece düzgün DC yi mi ölçebiliyor? Pwm (örneğin %50 duty cycle) işaretlerde de doğru ölçüm yapabiliyor mudur?

Ölçüm alt bölümünün örnekleme hızını bilmiyoruz. Ama o örnekleme hızının doğru olarak ölçebileceği frekansın altında bir PWM ise, o zaman ortalama gücü gösterir. Bu tip basit ADC ölçüm sistemlerine genelde bir averaging filtre konur ve flash noise'un çoğu bu şekilde giderilir.

böyle bir cihaz var bu nasıl acaba ?? fiyatı da uygun.. 5 amper olduğunu söylüyor satıcı..

Bunun iki kanallı olanı var bende. MCH 305D-II. Çalışıyor. Ama gerçekten açıklanan specleri sağlıyor mu test etmedim, bilmiyorum. Marka olarak TT-T-ECHI-C bu konuda çok iyi bir sicili yok.

İkinci el kurcalanmış cihaz alınacağına(ilanda bakımı yapılmış yazılı (yağına suyuna, neyine baktılarsa)).
Korad 3005D sıfır cihaz, dijital kontrollü, programlanabilir cihaz 3.450 TL ye alınır, memnuniyetle kullanılır.

Kızılelma 3.449 TL

Emay Teknik 3.515 TL

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
7,442
Üyeler
3,025
Son üye
can.ince

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Back