@posta teşekkür ederim. @tahir kemal devre okuyabiliyorsan buradan rahatlıkla çıkartabilirsin.Örnek le BA157 shotky diyot katot çıkışı BD140 emiterine ve BD140 ın collectör çıkışı BD 139 un basesine,ve BD140 ın basesi BD139 un collectörüne geliyor.
2SC5200 orta pin kollektör o direk + hattına diğerlerinin collektörleri ile bağlanacakbu 2sc5200 transistörün orta bacağı neden boşta ???
eyvallah teşekkür ederim bakacam usta sen ares biliyon mu şu kondansatörün yerini biraz değişşek sola çeksek bunu ser üretime geçirecem ..eline sağlık güzel bir çalışma olmuş.sonuçta güzel olur İnşallah.
Eleman montajlarını tekrar kontrol et derim enerji vermeden
ufak tefek çizimleri bende yapıyorum ama neyse biraz uğraşim olmazsa...ben o konuda biraz hazırcıyım.Baskı şemasını bulurum olmassa delikliye yaparım.
usta arkadaşın birisi dediki o kablo çok ince 10 amper çekmez dedi. birde bu kablo pcb de +uca yani kalın en üstte ki yola lehimlenecek doğru mu ??ben o konuda biraz hazırcıyım.Baskı şemasını bulurum olmassa delikliye yaparım.
kablo 0,75 usta yok 5 amper anca yeter banao kablo 9 A kadar rahat çeker 1 lik sanırım.sen istesende 10A lik yük çekemessin.en babası 5A