PCB için 3D Model Step Dosyaları

Sırf merakımdan soruyorum, tasarımlarınızda neden bu kadar çok dip malzeme kullanıyorsunuz?
Bu örnekte özel bir durum war.
optik Kontrollü tristör köprüsü.
Benim dip malzemeli ürün sayım 3 5 taneyi geçmez.
Çoğu buna benzer.
1758493088594.png

Yukarıda paylaştığım modellerle oluşturulmuş 9x288 parçadan oluşan...
Altium için Derlenmiş %1 E96 serisi 603 ve 805 direnç kütüphanesi..
0.1 ohm dan 97.6M ohm a kadar
Boş wakitlerimde tamamlamak epey uzun sürdü.
Ramazan bounca hafta sonları ve bazı günlerin iftar sonrasında çalışarak tamamladım.
Bu gün itibarı ile bitmiş durumda.
41137 eklentisine bak41136 eklentisine bak
Her bir direnç değerini kütüphanede ayrı bir komponent olarak tutmak bana hiç mantıklı gelmiyor, gereksiz kalabalık olduğunu düşünüyorum. Örneğin bir tane 603 kılıf direnç olması yeterli aslında. Tabi 3D modellerinde ayrı ayrı değerleri yazmıyorsa :emindegil1:

Her bir direnç değerini kütüphanede ayrı bir komponent olarak tutmak bana hiç mantıklı gelmiyor, gereksiz kalabalık olduğunu düşünüyorum. Örneğin bir tane 603 kılıf direnç olması yeterli aslında. Tabi 3D modellerinde ayrı ayrı değerleri yazmıyorsa :emindegil1:
E96 serisi tamamı.
Sen sadece master olanı kullanırsın mesele kalmaz.
Ama gerçek değerlerini isteyen tamamını kullanır.
Tercih meselesi...
Mantık bu kadar basit.

Forum istatistikleri

Konular
8,318
Üyeler
3,295
Son üye
lejjjyo

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back