Neden overunity makinelerin çalıştığını anlayamayıp enerji üretmenin imkansız olduğunu düşünüyorsunuz?

Orffyreus'un tekerleğinin en önemli bileşeni ile benim icadım olan bir proje yapıyorduk hani beni destekliyordunuz ve yapmaya çalışacaktık. Neden vazgeçtiniz? Halbuki oradaki sistemi çalıştıracak kuvvetleri büyük bir profesyonellikle açıkladım. Tamam dediniz ister çalışsın ister çalışmasın bu senin sorunun olsun ama biz bunu yapacağız ve göreceğiz dediniz hani nerede proje, ne oldu? Yan yattı çamura mı battı?

Son düzenleme:
aklıma direkt bu geldi valla hahahaha
Bu insanlar deli mi sence bilgisiz mi? Şirket kuruyor bu adamlar ve birçok mühendisle de muhataplar. Sistemi üniversiteye ölçtürüyorlar. Olumlu yanıt alıyorlar. Neden hem paylaşıp hem de aksi yönde fikir beyan etmeye en ufak bir şüphe duymadan devam edebiliyorsunuz? Sizler körsünüz arkadaşlar önünüzde kendi ülkenizdeki çalışmalara bile kendinizi kapamış bu konuda bir şeyler bildiğinizi sanıyor ve bu fikirlerinizi refleks olarak ezberden kusuyorsunuz. Yaptığınız bu işte! Kimse aslını astarını detaylarını öğrenmek için gayret göstermiyor. Ben bu sistem illa da çalışıyor demiyorum ama sizler çok hafife alıyorsunuz bunu görebiliyorum.

patent ihlali yapilsa bile alinan patentler amerikada alindigi icin sadece o ulkede gecerli oluyor, yani arkadasi durduran hic bir engel yok
Ben mucit değilim bu projeyi sizin ısrarınızla yapacaktım benim misyonum zaten var olanı size gösterebilmek ve bu konuda sağlıklı bi araştırma yapabilmenize ön ayak olmak. Ben görevimi yapıyorum sizlerin misyonu ise konuya at gözlüğü ile bakıp araştırma zahmetine bile girmeden fikirlerini savurup asi bir tonda bana hakarete varana kadar sataşmak. Hadi ben de totoş dedim ama insan tahammül edemiyor belirli bir süre sonra sizdeki bu tembelliğe rağmen bu kadar çeneye...

Ben mucit değilim bu projeyi sizin ısrarınızla yapacaktım benim misyonum zaten var olanı size gösterebilmek ve bu konuda sağlıklı bi araştırma yapabilmenize ön ayak olmak. Ben görevimi yapıyorum sizler ise konuya at gözlüğü ile bakıp araştırma zahmetine bile girmeden fikirlerini savurup asi bir tonda bana hakarete varana kadar sataşmak. Hadi ben de totoş dedim ama insan tahammül edemiyor belirli bir süre sonra sizdeki bu tembelliğe rağmen bu kadar çeneye...

Millete tembel demek yerine sorduğumuz soruları cevapla da at gözlüklerimizi çıkar. Konulara bilimsel cevaplar vermek yerine whataboutism yapıp konuyu aynı noktaya getiriyorsun

Tam gece 12'de açılmış bir konu, 2 saat içinde 3 sayfa dolusu safsataya dönmüş.

Madem makinelerin çalışmayacağını düşünüyorsunuz, neden ısrarla - üstelik aynı kişinin başka forumlarda ve burada başka başka konularında yüzlerce kez tekrar edilmiş olmasına rağmen - hala bu amaçsız gayreti sürdürüyorsunuz?

Cevap vermemek, bu konunun uzamaması için yeterli.

Yazık yahu! Bir öğrenci anlamak için saçma bir soru sorsa duymadığı laf kalmaz, bir divane ise saatler içinde onlarca mesaj alıyor.

Bir üye tek başına, iddiasına inanmayan üyelere onlarca mesaj attıracak kadar mesai harcatabiliyorsa, bedava enerji üretir mi bilemem ama iyi enerji tüketebildiğinin açık ispatıdır...

Madem makinelerin çalışmayacağını düşünüyorsunuz, neden ısrarla - üstelik aynı kişinin başka forumlarda ve burada başka başka konularında yüzlerce kez tekrar edilmiş olmasına rağmen - hala bu amaçsız gayreti sürdürüyorsunuz?

Yazık yahu! Bir öğrenci anlamak için saçma bir soru sorsa duymadığı laf kalmaz, bir meczup ise saatler içinde onlarca mesaj alıyor.

Bir üye tek başına, iddiasına inanmayan üyelere onlarca mesaj attıracak kadar mesai harcatabiliyorsa, bedava enerji üretir mi bilemem ama iyi enerji tüketebildiğinin açık ispatıdır...
Ben gerçekten merak etmiştim konuyu oysa, son 3 mesajda boşa konuştuğumu anladım

Millete tembel demek yerine sorduğumuz soruları cevapla da at gözlüklerimizi çıkar. Konulara bilimsel cevaplar vermek yerine whataboutism yapıp konuyu aynı noktaya getiriyorsun
Ne sordun? Ben sorulara çok duyarlıyımdır ama işkembeden sormayın beyninizle sorun çünkü nerenizle sorduğunuzu hemen anlıyorum.

Ben gerçekten merak etmiştim konuyu oysa, son 3 mesajda boşa konuştuğumu anladım
Bu konuda ciddiysen senden af dilerim ama herkesin söylediği ve can sıkan tondan yürüdüğünüzde tartışmanın tadı kaçıyor. Sorularınla devam edersen memnuniyetle açıklamaya devam ederim.

Yazık yahu! Bir öğrenci anlamak için saçma bir soru sorsa duymadığı laf kalmaz, bir meczup ise saatler içinde onlarca mesaj alıyor.

Buradaki asabiyet sizden kaynaklanıyor. Halbuki ben tartışmaya başladığımda çok temiz amaçlarla kendi birikimlerimi aktarma peşinde oluyorum ancak düşünülmeden yazılmış yazılar canımı sıkıyor ve bunlara biraz tepki gösteriyorum. Siz de daha dikkatli ve konuyu derinleştirecek şekilde yaklaşın, kestirip atmayın. Ben her zaman detay bilgi vermeye ve anlamanızı sağlamaya hazırım.

Buradaki asabiyet sizden kaynaklanıyor.
"Siz" derken, benim bu konuyu muhatap kabul etmem kastediliyor.

Bırak tartışmayı, denemeyi, muhatap olmayı, bahsettiğin cihazlardan herhangi biri üç harfli bir markette 12 taksitle satılsa bile merak edip bakmam. Hatta toplatılması için gizli güçlerimi kullanırım. Ben, düşman kabul ettiğin grubun yılmaz bir neferiyim. :bok1:

Böyle (konudaki gibi) bir kavgayı vermek istemiyorum. Benim böyle bir gündemim de yok. Lafım sadece forumun selameti için.

Böylesine önemli bir konuda tartışmayı gereksiz mi görüyorsun? Yapılan icatlar ki çoğunlukla buluştuğunda bu savaşları bitirebilir ve bize yeni bir sayfa açabilir. Termodinamik yasalarının ispatı olmaz ancak aksinin bir kopyası bile her şeyi değiştirir. İşte size bu kopyalardan bahsediyorum. Eminim ki bu konulara yoğun bir ön yargı ile yaklaştınız ve iddiaları doğru şekilde araştırıp hakkında bilgi edinmediniz. İşte bunu sağlıyorum. Eğer tartışmak istemiyorsanız izin verin biz bu tartışmalardan anlamlı bir sonuç çıkarana dek buna devam edelim. Söylediğim gibi önemi büyük olacak.

"Yav bu overunity konularını kilitlememişmiydim" diye düşündüm bu konuyu görünce. Meğer bir saat önce açılmış ve 50 kişi cevap yazmış !!! :cheeky5:

Valla ben artık yeni bir forum kurayım, devirdaimburada.org, uçan kuştan da reklam alayım, köşeyi döneyim.

"Yav bu overunity konularını kilitlememişmiydim" diye düşündüm bu konuyu görünce. Meğer bir saat önce açılmış ve 50 kişi cevap yazmış !!! :cheeky5:

Valla ben artık yeni bir forum kurayım, devirdaimburada.org, uçan kuştan da reklam alayım, köşeyi döneyim.
İyi fikir. devirdaimburada.org'dan gelen kaynağı buraya harcarsın. @taydin farkında mısın? Farkında olmadan free enerji buldun. :avare1:

Aslında hazır elin değmişken siyaseti de oraya kaydırsak. :yerlereyat1:

Amacım sizleri rahatsız etmek forumun kurallarına muhalefet etmek değil! Dilim döndüğünce konu hakkındaki bilinen tüm örneklerin sayfalar içerisinde bahsedildiği bir geçmiş bırakmak. Zaten bu konular overunity.com da tartışılıyordu ve ben de sıklıkla ziyaret ediyordum ancak sahibi ölünce forum yeni paylaşımlara kapatıldı ve başka bir yere taşınıp sadece arşiv amaçlı yayınlanıyor. Bu konuda Türkçe tartışabilmek ve free enerjinin keşfinden önce bu konudaki azınlık olan tarafta olabilmek ve bunu herkese göstermek istiyorum. Aslında ben oldukça şirin davranıyorum ve asla ciddileşip hakaretler etme noktasına gelmiyorum. Sadece bu konu çok hassas ve herkesin içinde bir yeri cız ettiriyor ve buna da anlayışlı olmak gerek diye düşünüyorum. Ben sizin tarafınızı ve safınızı anlıyorum. Çoğunluğun ve güya bilimin düşüncesinin bir dışavurumu sanıyorsunuz ancak acaba yanılıyor olabilir misiniz diye küçük bir şüphe bırakmanızı ve benim araştırmalarımın aynını sizin de yapmanızı tavsiye ederek bitirmek istiyorum.

Hobi masraflarımı karşılasın yeter :cheeky3: @ayhanarican ın da admin olması lazım ama, yoksa o iş olmaz ...
Senin hobi masrafları için devlet bütçesinden pay alman şart. Onun için de meclis onayı lazım. Siyaset orada işe yarayabilir.

Öyle kuru forumla filan olmaz. :katil1:

Amacım sizleri rahatsız etmek forumun kurallarına muhalefet etmek değil!

Rahatsızlık verdiğin yok Ayhan. Birkaç sayfa medeni bir tartışma oluyor genelde. Hatta aralarda birkaç yeni bilgi öğrendiğim de oluyor. Ama konuların sonunda kaderini biliyorsun, bu hiçbir zaman değişmiyor.

Siyaset tartışmak için kimse para vermez. Ama "bedava enerji" dedin mi, artık bir nevi Tosuncuk olursun. Bütün keselerin ağzı açılır :dehset1:
Yahu bunca zamanın birikimiyle oluşmuş bir bilim var. Buna muhalif olmak deneniyor da siyasetten (siyasetçi dışı) para kazanma fikri neden denenmiyor?

Bana göre ikisi de aynı vektörde ilerleyebilir. :gulus2:

@ayhanarican boşver şu overunity'yi de, seninle node.js/postgresql backend kullanan, web tabanlı bir komponent takibi programı yazalım. Forumda da yükleyelim millet faydalansın. Ben arka planda yapmaya çalışıyorum ama web işlerinde ilerlemem yavaş oluyor ...

Forum istatistikleri

Konular
8,713
Üyeler
3,480
Son üye
Cavit

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back