Neden overunity makinelerin çalıştığını anlayamayıp enerji üretmenin imkansız olduğunu düşünüyorsunuz?

Seri üretme geçenleri mahkemeye veriyorlar diyorum anlamıyor musun? Bilir kişi cihazı bile incelemeden çalışamaz hükmü veriyor ve mucidi mutlaka suç alıyor. Bunlar oluyor diyorum gerçekte makine çalışıyor mu diye kimse bakmıyor. İstenen testleri yapabilecek mucidin bütçesi olmuyor. Bu hepimizin problemi ve üniversiteler böyle ciddi işlere bütçe ayırıp tüm testleri yaparak herkesi aydınlatmalı ama bu yapılmıyor. Ben en azından Orffyres'un tekerleğinin çalıştığını fiziksel ve matematiksel doğrulukta biliyorum. Biliyorum diyorum ya anlamak için sorun daha önce anlattım ama bu konuda kimse yazılanları okuma zahmetine girmiyor böyle zaten açıkladığım konuları bu kadar sığ yorumlayıp zaten verdiğim cevapları okumadığınızı açık ediyorsunuz. Tartışmıyorsunuz ezberlerinizi kusuyorsunuz, size bilim diye dikte edileni bağırıyorsun ama doğru değil!
Kim takar mahkemeyi. :)
Bilmiyorsun. Sahtekar olmayan adam parçalamaz.
İçinde adam veya hayvan saat mekanizması bile olabilir. O tekerleğin. Kısa süre çalışıyor sonuçta.
Hemen perdeleri çekmiş adam :)
Daldan dala atlıyorsun çok.
Geçmişi boşver. Şimdi çalışanlara örnek ver.

Seri üretme geçenleri mahkemeye veriyorlar diyorum anlamıyor musun? Bilir kişi cihazı bile incelemeden çalışamaz hükmü veriyor ve mucidi mutlaka suç alıyor. Bunlar oluyor diyorum gerçekte makine çalışıyor mu diye kimse bakmıyor. İstenen testleri yapabilecek mucidin bütçesi olmuyor. Bu hepimizin problemi ve üniversiteler böyle ciddi işlere bütçe ayırıp tüm testleri yaparak herkesi aydınlatmalı ama bu yapılmıyor. Ben en azından Orffyres'un tekerleğinin çalıştığını fiziksel ve matematiksel doğrulukta biliyorum. Biliyorum diyorum ya anlamak için sorun daha önce anlattım ama bu konuda kimse yazılanları okuma zahmetine girmiyor böyle zaten açıkladığım konuları bu kadar sığ yorumlayıp zaten verdiğim cevapları okumadığınızı açık ediyorsunuz. Tartışmıyorsunuz ezberlerinizi kusuyorsunuz, size bilim diye dikte edileni bağırıyorsun ama doğru değil!
bu makinelerin open source sekilde paylasilmis bizim gibi makerlerin yapabilecegi bir hali yok mu?
artik mr cihazlarinin bile acik kaynak hali var insanlar evinde yapabiliyor.
8 milyar insandan 1 kisinin bile boyle bir projenin butun dunyayi degistirebilecegini ongorup acik kaynak sekilde sunmasi aklina gelmedi mi ?

yani ya enerji korunumu yasası yanlış, 200 yıldır bütün fizikçiler yanlış düşünüyor ya da youtubedaki rastgele bir video bütün dünyanın enerji sorununu çözebilecek güce sahip

bu makinelerin open source sekilde paylasilmis bizim gibi makerlerin yapabilecegi bir hali yok mu?
Var. Böyle sorun canımı yiyin. Daha önce Akula0083 isimli sonsuz fener isimli cihazın Kapagen cihazının daha pek çok cihazın open source kaynaklarını overunity.com sitesinden bulabiliyorsun. Şu an post gönderemesen de overunity.com sitesinin arşiv sitesinden tüm open source sistemlerin detaylarına ulaşabiliyorsun ben burayı kullanıyordum ama eğer gerçekten yapmak istersen kapagen ve akula0083'ün tasarımlarını gönderebilirim.

Var. Böyle sorun canımı yiyin. Daha önce Akula0083 isimli sonsuz fener isimli cihazın Kapagen cihazının daha pek çok cihazın open source kaynaklarını overunity.com sitesinden bulabiliyorsun. Şu an post gönderemesen de overunity.com sitesinin arşiv sitesinden tüm open source sistemlerin detaylarına ulaşabiliyorsun ben burayı kullanıyordum ama eğer gerçekten yapmak istersen kapagen ve akula0083'ün tasarımlarını gönderebilirim.

Onu şemasını defalarca attın.
O sadece voltage regulatörü.
Sonsuz feneri çalıştırmıyor.

yani ya enerji korunumu yasası yanlış, 200 yıldır bütün fizikçiler yanlış düşünüyor ya da youtubedaki rastgele bir video bütün dünyanın enerji sorununu çözebilecek güce sahip
Evet 2. si dikkatle anlayarak sorgulayarak izlersen şu video bile çok şeyi değiştirir. Bunlar momenti dengelenmiş oyuncaklar değil enerji üretiyorlar.

3:09'dan itibaren çok dikkatli izle

Sonra LibertyEngine var. Bu da dünyayı değiştirebilir. Henüz hapse girmediler ve kopyalarının tasarımlarını kanala abone olursan paylaşıyorlar. İzin ver de böyle bir cihaz yapan kişi de ekmeğini düşünsün çünkü tek işi bu!

Peki bu insanlar gercekten butun fizikcilerin bir gercegi sakladigini mi dusunuyor? kanitlanmis bir seyin tersine inat etmek icin motivasyonlari nedir?
Neden bu makineler kendi outputlariyla calismiyor?
Ve neden bu makineleri yapan insanlar kendi bu kadar buyuk bir icadi yaymiyor?
Mesela burada odtuden mezun bir elektronik muhendisi turk abimiz overunity cihazi yapmis
Baya da guzel calisiyor gibi duruyor, ama handikapi nerede acaba?

Konu ilginc, bilginin surekli degistigine inanan birisiyim, her ne kadar sinirsiz ve bedava enerjinin imkansiz olduguna inansam da ilginc geliyor insana.

Onu şemasını defalarca attın.
O sadece voltage regulatörü.
Sonsuz feneri çalıştırmıyor.
Sistem trafoya küçük bir sinyal gönderip trafo çıkışını tekrar regüle ederek rezonans anındaki fazla enerjiyi hasat ediyor. Bakınca sadece regülasyonu görüyorsun ve oradaki opamp ne işe yarıyor diye sormuyorsun? TL494 orada ne iş yapıyor? Regülasyona da yardımcı oluyordur ancak içinde osilatör de var.

Evet 2. si dikkatle anlayarak sorgulayarak izlersen şu video bile çok şeyi değiştirir. Bunlar momenti dengelenmiş oyuncaklar değil enerji üretiyorlar.

Sonra LibertyEngine var. Bu da dünyayı değiştirebilir. Henüz hapse girmediler ve kopyalarının tasarımlarını kanala abone olursan paylaşıyorlar. İzin ver de böyle bir cihaz yapan kişi de ekmeğini düşünsün çünkü tek işi bu!
Hep aynı noktada dönderiyor.
Cihazın yerini değiştirmiyor.
Kablosuz enerji aktarımı olabilir orada.
Rulman yatakları büyük ve kapalı. motor ve batarya sığar. :)
Bunlar sadece tahminlerim başka yöntemde olabilir.

Surtunme ile bir yerden sonra durmasi lazim bunun

Sistem trafoya küçük bir sinyal gönderip trafo çıkışını tekrar regüle ederek rezonans anındaki fazla enerjiyi hasat ediyor. Bakınca sadece regülasyonu görüyorsun ve oradaki opamp ne işe yarıyor diye sormuyorsun? TL494 orada ne iş yapıyor? Regülasyona da yardımcı oluyordur ancak içinde osilatör de var.
Puls ile çalışan volaj regulatörlerin hepsinde var osilatör. :)
Ledlerin akımları ölçülmüyor.
Benim masaüstü pcnin güç kaynağınıda kapatınca bir kaç dakika yanıyor ledleri zaten. :)

e cok iyiymis bu liberty engine, madem bu kadar basit bir sey sana 1 milyon dolar funding saglasinlar yapip insanlara sat bunu. evrenin perpetual genislemesinden gelen enerjiyi hasat edip hüpletip prize mi veriyor ?

Durmuyor bebeğim güzellik burada zaten yaptığı şey ise merkazkaç kuvvetlerinin enerjisini volana aktararak sürtünme ile başa çıkabilecek bir güçte dönüyor olması bunu daha önce defalarca anlattım.
Anlatmadın bol bol video paylaştın. :)
Dönmeye başlayınca o yaya bassın. Hala döner.
O yay orada süs.

e cok iyiymis bu liberty engine, madem bu kadar basit bir sey sana 1 milyon dolar funding saglasinlar yapip insanlara sat bunu. evrenin perpetual genislemesinden gelen enerjiyi hasat edip hüpletip prize mi veriyor ?
Ben basit olduklarını iddia etmedim yukarıdaki spring powered motor'da dahi çok ciddi mühendislik var. Yine Liberty Engine de oluşan rezonanstaki pikin akımını topraktan çekerek bir fark yaratıyor. Yani rezonans ve topraktan gelen ters akım bu sistemlerin çalışmasına sebep ancak bu kolay anlaşılamıyor. Daha önce Tariel Kapanadze'nin yaptıkları (Kapagen) ve bu LibertyEngine esasında Tesla projesidir ve kaynağı Nicola Tesla'dır. Çalıştığına yemin edebilirim.

baya hoşuma gitti valla bu libertyengine olayı, ama herhalde bedava enerji dedikleri şey şöyle oluyor

sahte bir bedava enerji videosu yükle -> insanlar inanıp izlesin -> 500 bin izlenme karşılığında bir kaç bin dolar youtubedan ödeme al -> elektrik faturan bedava gelsin

Ben basit olduklarını iddia etmedim yukarıdaki spring powered motor'da dahi çok ciddi mühendislik var. Yine Liberty Engine de oluşan rezonanstaki pikin akımını topraktan çekerek bir fark yaratıyor. Yani rezonans ve topraktan gelen ters akım bu sistemlerin çalışmasına sebep ancak bu kolay anlaşılamıyor. Daha önce Tariel Kapanadze'nin yaptıkları ve bu LibertyEngine esasında Tesla projesidir ve kaynağı Nicola Tesla'dır. Çalıştığına yemin edebilirim.
Hocam bunların binbir türlüsü var senin dediğine göre, en basit bir prototipini yapıp çalıştırırsan zaten dünyada ismini tanımayan kalmaz :) çalıştığına yemin etmek yerine kendin de bir prototipini yap madem

Hocam bunların binbir türlüsü var senin dediğine göre, en basit bir prototipini yapıp çalıştırırsan zaten dünyada ismini tanımayan kalmaz :) çalıştığına yemin etmek yerine kendin de bir prototipini yap madem
Öyle olmuyor işte bu yaşlı adamı sonra LibertyEngine'nin sahibini anmak için neden heyecanlanmıyorsun? Çalışıp çalışmadığına emin oldun mu ki işte herkes çalışan bir sistem hakkında mutlaka bir hilesi vardır gibi bir ön yargıya sahipken ne zengin olabiliyorsun ne de ünlü... Konuyu açıklıyorum ama totoşunuzla düşünüp yazdığınızdan buraları ıskalıyorsunuz. Free energy konusu büyük bir kitle tarafından anlaşılmadıkça para da kazandırmaz ün de...

Öyle olmuyor işte bu yaşlı adamı sonra LibertyEngine'nin sahibini anmak için neden heyecanlanmıyorsun? Çalışıp çalışmadığına emin oldun mu ki işte herkes çalışan bir sistem hakkında mutlaka bir hilesi vardır gibi bir ön yargıya sahipken ne zengin olabiliyorsun ne de ünlü... Konuyu açıklıyorum ama totoşunuzla düşünüp yazdığınızdan buraları ıskalıyorsunuz. Free energy konusu büyük bir kitle tarafından anlaşılmadıkça para da kazandırmaz ün de...
Sosyal medyada azcık ilgi çekici bir içerik yaparsan bile milyonlarca izlenme alıyorsun, sence böyle insanlığın gidişatını değiştirebilecek bir proje 'karteller' tarafından falan ortadan yok mu ediliyor zannediyorsun, internet çağındayız, yıl 2026, internete girilen bilgi bir yerden kaybolmaz. sen iki motorun birbirine bağlanıp sonsuz enerji üretebileceğini mi zannediyorsun, fiziğini falan geçtim senin mantığında bu mümkün mü ?

1766788885511.png

aklıma direkt bu geldi valla hahahaha

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,713
Üyeler
3,480
Son üye
Cavit

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back