Elimde aşağıdkai RJ-45 sıkıştırma penseleri var.

Soldakini ilk aldığımda 2 kez uç çakmadan sonra ben bu işte yokum dedi, satıcıya gittim durumu anlattım sağolsun bir başkası ile değiştirdi.
Değiştirilen eleman da 3 kez sıkıştırmadan sonra çakılan kablolarda gevşeklikler temassızlıklar oluşmaya başladı. En az 10 kere sıktığım bir uç bile çalışmıyor ya da gevşeklikler temassızlıklar oluyordu.

Aklımda başka eleman vardı ama gittim bugün sağdaki elemanı aldım. Proskit CP-376N. 20 çift RJ-45 ethernet kablosu yapmama hatta çok fazla da sıkmadan tek seferde işi bitirdi.

Soldakini 350TL ye almıştım şimdi 500 TL dir belki, sağdakini bugün 2150 TL ye aldım. Soldaki 3 hadi 5 takım yapsın, sağdaki soldakine göre parasını çoktan çıkardı, bundan sonraki yapacaklarım bana hasılat yazar :yerlereyat1:

Üstteki benim örneğe göre yorarsak, ihtiyacımız olan bütçenin yettiği ölçüde en kaliteli ekipmanı almak çalışırken bize önemli ölçüde avantaj sağlar mı sağlamaz mı ?

WhatsApp Image 2025-08-07 at 22.52.02.jpeg

İlave: Soldakinin durumunu üstte açıkladığıma göre, bu haliyle ben kullanırım ya da ben bunu düzeltirim telefon jak çakma kısmını kullanırım vs diyen varsa kargosunu karşılarsa hediye edebilirim.

Son düzenleme:
Bütçe el veriyorsa kaliteli malzeme tercih etmek lazım. Özellikle iş yaptığınız / para kazandığınız bir alet edevat ise daha da önemli. Yoksa insanı yaptığı işten soğutur :)

Elimde aşağıdkai RJ-45 sıkıştırma penseleri var.

Soldakini ilk aldığımda 2 kez uç çakmadan sonra ben bu işte yokum dedi, satıcıya gittim durumu anlattım sağolsun bir başkası ile değiştirdi.
Değiştirilen eleman da 3 kez sıkıştırmadan sonra çakılan kablolarda gevşeklikler temassızlıklar oluşmaya başladı. En az 10 kere sıktığım bir uç bile çalışmıyor ya da gevşeklikler temassızlıklar oluyordu.

Aklımda başka eleman vardı ama gittim bugün sağdaki elemanı aldım. Proskit CP-376N. 20 çift RJ-45 ethernet kablosu yapmama hatta çok fazla da sıkmadan tek seferde işi bitirdi.

Soldakini 350TL ye almıştım şimdi 500 TL dir belki, sağdakini bugün 2150 TL ye aldım. Soldaki 3 hadi 5 takım yapsın, sağdaki soldakine göre parasını çoktan çıkardı, bundan sonraki yapacaklarım bana hasılat yazar :yerlereyat1:

Üstteki benim örneğe göre yorarsak, ihtiyacımız olan bütçenin yettiği ölçüde en kaliteli ekipmanı almak çalışırken bize önemli ölçüde avantaj sağlar mı sağlamaz mı ?

43158 eklentisine bak

İlave: Soldakinin durumunu üstte açıkladığıma göre, bu haliyle ben kullanırım ya da ben bunu düzeltirim telefon jak çakma kısmını kullanırım vs diyen varsa kargosunu karşılarsa hediye edebilirim.
Soldaki yeni nesil Jack çakıyor mu?
Bende buna benzer yeni nesil pense var. Bir sıkıntı yaşamadım. Uzun zamandır kullanıyorum.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,122
Üyeler
3,237
Son üye
YsnCnc

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back