Mikro Step
Kıdemli Üye
10x100 mm ile
10x120 mm arasinda 100mm gecildi diye devasa fiyat farki olusuyor mu?
oluşuyor.10x100 mm ile
Soruyu bana sordunuz zannedersem. Filmi hazır satın aldık hocam. Hem kapton film hem de sıcaklık ve kimyasallara dayanıklı bir polyester film satın almıştık F200 diye geçiyor. Sonrasında filmin yüzeyini bazı kimyasallar ile aşındırıp kaplanabilir hale getirdik ve hem kimyasal hem de elektro bakır kaplamasını yapıp müşterimize teslim ettik. Kapton film boy olarak kurtarmayınca polyester film kullanmıştık. Çizim içinde iki farklı seçeneğimiz mevcuttu. Birincisi dryfilm + asetat kağıdı. İkincisi ise UV lazer + dryfilm (bu seçenek deneysel daha tam olarak çalışmıyor). Bizde ilk kez böyle bir şey denemiştik baya eğlenceliydi.Filmi nasil elde ettiniz? (Pozlanacak sekli neyle cizdiniz?)
Soruyu bana sordunuz zannedersem. Filmi hazır satın aldık hocam. Hem kapton film hem de sıcaklık ve kimyasallara dayanıklı bir polyester film satın almıştık F200 diye geçiyor. Sonrasında filmin yüzeyini bazı kimyasallar ile aşındırıp kaplanabilir hale getirdik ve hem kimyasal hem de elektro bakır kaplamasını yapıp müşterimize teslim ettik. Kapton film boy olarak kurtarmayınca polyester film kullanmıştık. Çizim içinde iki farklı seçeneğimiz mevcuttu. Birincisi dryfilm + asetat kağıdı. İkincisi ise UV lazer + dryfilm (bu seçenek deneysel daha tam olarak çalışmıyor). Bizde ilk kez böyle bir şey denemiştik baya eğlenceliydi.
Formül vermeden anlatabilirim işinize yarar mı bilmiyorum. Zaten formül versem bile evde uygulanamaz laboratuvara ihtiyacınız var.Incecik polyester levha satin aldiniz. Bazi kimyasallarla asindirdiniz. Ardindan bakir kapladiniz. Iste bu asamalarin hepsini farkli bir baslik altinda (mesela "Polyester levhayi bakir kaplamak ve pcb haline getirmek") ele alabilirmiyiz?
Flex esnek pcb. PTFE ise FR4 gibi sert. Camsı geçiş sıcaklığı yüksek aşırı ortamlarda çalışabiliyor.Merhaba, JLC'ye sipariş vereceğim.flex pcb ile PTFE Teflon arasındaki teknik özellikleri nedir? Bana esnek basınç ta deforme olmayacak bir ürün lazım.
JLC'deki PTFE eki stiffener sekmesinde var. yani flex pcb materyali sabit.Merhaba, JLC'ye sipariş vereceğim.flex pcb ile PTFE Teflon arasındaki teknik özellikleri nedir? Bana esnek basınç ta deforme olmayacak bir ürün lazım.
sizin istediğiniz gibi 2 ayrı bağımsız katman üretmiyor bu sipariş. isterseniz bir kontrol edelim.Merhaba, deneme siparişi verdim. (henüz ödeme yapmadım.)