Yav arkadaş, tamam buna osiloskop demek pek doğru olmaz ama 2 dolar! Displayi almaya kalksan bundan pahalıdır
Rastgele bir problem olsaydı, zaten çalışabiliyor olması bir mucize olurdu. Bunlar doğrudan entegrenin tasarımıyla ilgili sorunlar. Revizyonlar bunları düzeltmek için yapılır. İlgili entegrenin silikon revizyonlarını bilirseniz yanmazsınız, korkmayın. Satıcıya hangi revizyon olduğunu sorabilirsiniz. Entegrenin errata dosyasına bakarsınız ve ona göre bir tercih yaparsınız. Birkaç yıl önce sırf bu eski revizyon meselesi yüzünden çok ucuza stm32h750 satın almıştım. Hangi revizyon olduğu resimlerden zaten belliydi, inceledim ve baktım ki en kötü 480 MHz yerine 400 MHz'de çalıştırabileceğim, bu fiyata bunun sorun olmadığına karar verdim. Yani bir pazarlık ve uzlaşı meselesi.Arkadaşlar yeri gelmişken söyleyeyim; eğer geliştirme sürecinde STM32 bluepill kartlarını kullanıyorsanız mutlaka üzerindeki işlemciyi digikey'den alınmış orjinali ile değiştirin. Proje bittikten sonra klon işlemci kullanın.
Klon işlemcilerin çoğunda silicon waffer düzeyinde hatalar var. Proje geliştirirken size kafayı yedirtirler.
Bu bahsettiğim hatalar normal kullanımda ortaya çıkmıyor. Genellikle spesifik bazı çevrebirim özelliklerini kullanınca ortaya çıkıyor.
Mesela uart için "receive to idle" kesmesi, timer girişindeki "XOR" kapısı, slave CANBUS gibi yerlerde oluyor.
Zamanında ben yandım siz yanmayın.
Gorselde hem araba hem ray var ve fiyat cok uygun. Ama siparis ederken dikkat etmezsen o fiyata ya arabayi yada rayi aliyorsun.
bazı ürünlerde de diğer satıcılara kıyasla ucuz gibi gösterip peşin aldığı kargo ücretinden aradaki farkı kapatıyor.
aliexpresste bazen üreticiden değil de satıcının - satıcısından alıyoruz mal en az 3-4 el değiştiriyor. spindle ararken bunu fark etmiştim. fiyat aşırı fark etmiyor ama sorun şu. en son satan mağazada milyon çeşit var ne sattığını asla bilmiyor. bir sorun olsa kulaktan kulağa soru sormak yanıt alabilmek mümkün değil. aynı mağazada saç tokası ve matkap ucu satılıyorsa orası bir uç bayidir uak durmak lazım.Ururun fotosunu buraya yerlestiriyorsunuz, aliexpressteki urunleri bulup gosteriyor. Uygun fiyatlilari boyle bulmak daha kolay oluyor. Aliexpress in kendi arama motoru bunu yapmiyor.Hooseeks - Compare Aliexpress products and find by image.
Hooseeks helps find the lowest price on Aliexpress by allowing you to find by image or filter to find the exact item you are looking for at the cheapest price from hundreds of suppliers.www.hooseeks.com