Yok 1 saate çıkıcam ama belki bu gün birşey yapamam. Kafam yine limoni.Hee ben sandım evdesin de uğraşıyorsun.
Yarın 12:00 - 20:00 çalışıcam. Olmazsa yarın bakarım.
Yok 1 saate çıkıcam ama belki bu gün birşey yapamam. Kafam yine limoni.Hee ben sandım evdesin de uğraşıyorsun.
Sen bilirsin abi benim belam daha büyük.Yok 1 saate çıkıcam ama belki bu gün birşey yapamam. Kafam yine limoni.
Yarın 12:00 - 20:00 çalışıcam. Olmazsa yarın bakarım.
Belan neyse söyle ortak olalımSen bilirsin abi benim belam daha büyük.
Sen uğraşıyorsan eğer seninkiyle kafa dağıtırım dedim oda olmadı.
Esp-Now.Belan neyse söyle ortak olalım
Telefonun şarjını takip ediyor musun? Şarj düşükse veri aktarma sıkıntısı olabilir.Esp-Now.
Bununla uğraşana kadar ne asansör motoru durdu.
Ne apartmanın rfıd kilidi durdu.
Ne benim telefonun konumu durdu.
Bazen o kadar güzel çalışıyor ki 2-3 sokak(50-55 metre) sorunsuz alıyorum veri.
Bazende evin kapısını kapatıyorum bi bakıyorum veri gelmiyor.
Ney etikiliyor bişmiyorum bulamıyorum voltajları çökmüyor 2 tarafında temiz 3.3 alıyorlar bir nazları var çıkaramıyorum.
Abi esp nowTelefonun şarjını takip ediyor musun? Şarj düşükse veri aktarma sıkıntısı olabilir.
Telefonun konum hizmetlerini evden ne kadar uzağım ona bakmak için kullanıyorum.Telefonun şarjını takip ediyor musun? Şarj düşükse veri aktarma sıkıntısı olabilir.
Bayramda asıl test edeceğim yere gidiyorumO zaman belki etraftaki manyetik alandan etkileniyordur. Belki bir uydu sinyali... Bilemedim valla.
Espnow da ki Slave cihazlar pilli mi pilli ise pil ömrü ne kadar ?Bayramda asıl test edeceğim yere gidiyorum
380kV trafo var gideceğim yere aşşağı yukarı 1km uzakta onun orada test edeceğim o zaman görürüm manyetik alan mı etkiliyor.
1 master 1 slave cihaz var master balkonda picoyu ona regülatör olarak kullandom pico üstünden 3.3 besleniyor.Espnow da ki Slave cihazlar pilli mi pilli ise pil ömrü ne kadar ?
Piconun regülatöründen kaynaklı olabilir bu olay bak ams ile dene bir1 master 1 slave cihaz var master balkonda picoyu ona regülatör olarak kullandom pico üstünden 3.3 besleniyor.
slave olana;
1 tane 18650 pile(tam dolu) 2 seri diyot bağlıyorum diyotlardan 1i 4007 diğeri 1n60
piconun regülatöründen daha iyi değil 1117'lerPiconun regülatöründen kaynaklı olabilir bu olay bak ams ile dene bir
Olsun sen bir dene. Aklında kalacağına cebinde kalsın.piconun regülatöründen daha iyi değil 1117'ler
Tabii denerim abi.Olsun sen bir dene. Aklında kalacağına cebinde kalsın.
Evet o modüller de güzel çalışıyor.Tabii denerim abi.
Ama önce denemek istediğim lm2596 step down modül var ona çok güvenirim
geçen yıl ekim ayında besleme katı yanan bir siemens plcye idareten makineyi çalıştırsında biz besleme katı buluruz buna diye taktık lm2596 hala çalışıyor orda 24 giriş 5 çıkış soğutucu vs. yok.
1117'yi denerim fakat önce adaptör yapmam lazım ona deney borduna takmak içinEvet o modüller de güzel çalışıyor.
Tamam da piconun verebileceği akım belli. Esp bağlantı sırasında anlık yüksek akım çekiyordur. Pico bunu karşılar mı emin değilim. En garantisi sanırım lm2596piconun regülesine güveniyorum çünkü elimizdeki klon olmayan tek kart pico.
abi regülatör datasında 800ma çıkış yapabildiğini söylüyor bu değerin yarısını bile verebiliyor olsa 8266için yeterTamam da piconun verebileceği akım belli. Esp bağlantı sırasında anlık yüksek akım çekiyordur. Pico bunu karşılar mı emin değilim. En garantisi sanırım lm2596