AD9833 çıkış opamp tasarımı

Bu saydıkların altınkaya DT-320'ye çok rahatlıkla sığardı

Ne güzel bir devre. Keşke baskıdevre de yapsaydın.

Bu modül beni evde bekliyor kullanayım diye. Bu fiyata ne kadar düzgün bilemiyorum ama sinüs üreten tek modül. Frekans limiti yüksek olan bir model var ama o da çok 350 TL civaı Genelde kare dalga oluyorlar. Bunu başka bir LC osilatör ile karıştırıp 12 MHz üstüne çıkan bir model hedefliyorum. SI5351 var 3 bağımsız çıkış 160 hatta 220 MHz lere çıkanlar da var 8 kHz den başlıyor bundan az daha pahalı ama sıkıntısı kare dalga üretiyor. Ya onu istenilen frekans aralığına göre band pass filtrelerle sinüse çevirmek lazım ama o iş de fazla mekaniğe giriyor röleler ile falan belki diyotla o işi halledebilirsem güzel olur. Konuyla ilgili ekstra bildiklerimi yazmak istedim belki birinin işine yarar diye.

Forum istatistikleri

Konular
8,359
Üyeler
3,315
Son üye
BravoDelta

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back