ibrahimcelik
Kıdemli Üye
Boyuta takılma ilerde havya sayısı artar mosfet sayısı artar bir tane daha sinyal jeneratörü eklenir vs vsbenim malzeme dolabım bu kadar değil maşallah kocaman
Boyuta takılma ilerde havya sayısı artar mosfet sayısı artar bir tane daha sinyal jeneratörü eklenir vs vsbenim malzeme dolabım bu kadar değil maşallah kocaman
İkisi arasında çok kaldım ama yatay koyacak yer yoktu dikey de tam buna göre bir köşe varKeşke yatay planlasaydın. Böyle biraz yüksek olmuş gibi.
Ben bir senedir bir katını yapamadım daha, sen maaşallah üç kat yapıyorsun. Olur o kadar aksilik. Halledersin sen.Bir türlü bitmedi sürekli bir aksilik çıkıyor
Eski tip bir cihaz abiArkada yeni bir güç kaynağı görüyorum sanki Korad'dan başka
1.5v dan 12v a kadar kademeli ac-dc 7A lik bir kaynakEski tip bir cihaz abi
Aceleci bir kişiliğim var o yüzden bol bol kendimi yaralıyorumBen bir senedir bir katını yapamadım daha, sen maaşallah üç kat yapıyorsun. Olur o kadar aksilik. Halledersin sen.
Gençken bende aceleciydim. Her istediğim hemen olsun isterdim. Belli bir yaştan sonra yavaşlıyor insan.Aceleci bir kişiliğim var o yüzden bol bol kendimi yaralıyorum
Abi ben yaşlandım mı?Gençken bende aceleciydim. Her istediğim hemen olsun isterdim. Belli bir yaştan sonra yavaşlıyor insan.
İstisnalar kaideyi bozmaz.Abi ben yaşlandım mı?
Aşırı yavaş aşırı özenerek yaparım hiç bilmeyen gelir öğrenir benden önce yapar.
Onun için normal mono tarzda bir amfi gördüm amfi mantığı ile güçlendirebiliriz sanırım@ibrahimcelik ad'nin çıkışını op-amp ile bırakmak yerine mosfetli veya transistörlü bir güçlendirme yapmalıyız bence.
O zaman direkt yük bağlayabiliriz çıkışa bu çok daha kullanışlı olur.
Mesela bir ac-dc çevirici yaptık ve düz trafolu beslememiz var bu devremize yüksek frekansta sinüs uygulandığında nası davranıyor?
Veya bir dimmerimiz var triyaklı bu triyak yüksek frekans altında neler yapıyor görmemiz gerek.
Vs. vs bence güçlendirilmiş çıkış üstünde çalışmalıyız.