ibrahimcelik
Kıdemli Üye
DC yük kontrol kısmı da bitti yarın DC yük test zamanı
Bir diş feda edip ince ağızlı yan keski ile düzelteceksin.bu dişi headerleri düzgün nası kesicez
Bende kesiyorum böyle oluyor sırf bu kötü görüntü yüzünden hep erkek kullanıyorum
Öyle yapıyorum ama sonra ne kadar zımpara yaparsam yapayım kusursuz bir görüntü olmuyorBir diş feda edip ince ağızlı yan keski ile düzelteceksin.
benim aklımda eskiden çok meşhur olan stk markalı amfiler var ama ne kadar yüksek frekansa çıkar bilmiyorum.Onun için normal mono tarzda bir amfi gördüm amfi mantığı ile güçlendirebiliriz sanırım
Kusursuz olur mu hiç? Fabrika mısın sen? OlacK o kadar.Öyle yapıyorum ama sonra ne kadar zımpara yaparsam yapayım kusursuz bir görüntü olmuyor
Ben hasta sayılırım abi bu konularda.Kusursuz olur mu hiç? Fabrika mısın sen? OlacK o kadar.
Senin gibi ben de takıntılı idim yok orası böyle yok şurası şöyle oldu diye zamanla olduğu kadar diyorsunBen hasta sayılırım abi bu konularda.
Entegre soketine yanlışlıkla havya deydi diye 3 gün kargo beklemiştim sokağa çıkma yasağı vardı gidip alamıyordum
O zaman çeşit çeşit bacak sayısı belli pinlerden alacaksın. 4'lü, 6'lı, 8'li vs.Ben hasta sayılırım abi bu konularda.
Entegre soketine yanlışlıkla havya deydi diye 3 gün kargo beklemiştim sokağa çıkma yasağı vardı gidip alamıyordum
birçok proje yaptım amaan diyince bi şekilde bitiyor o. Sonra beni rahatsız etmeye başlıyor söküyorum baştan yapıyorum düzenliyorum. Eğer titiz olmazssam ömrü kısa olacak diye bir algım var kendi içimdeSenin gibi ben de takıntılı idim yok orası böyle yok şurası şöyle oldu diye zamanla olduğu kadar diyorsun
Soket koleksiyonum var piyasda tunik olan bilinenlerin 2lisinden 10lusuna kadar var elimde.O zaman çeşit çeşit bacak sayısı belli pinlerden alacaksın. 4'lü, 6'lı, 8'li vs.