ibrahimcelik
Kıdemli Üye
Onu da denerim. @devreci nin etil asetat taktiğini de denemek istiyorum aslında güzel bir video çekerseSaf aseton daha iyi. İPA yetersiz.
Onu da denerim. @devreci nin etil asetat taktiğini de denemek istiyorum aslında güzel bir video çekerseSaf aseton daha iyi. İPA yetersiz.
Ben de @devreci 'nin paylaşımından sonra gidip saf etil asetat aldım, bir sürü şeyle farklı oranlarda karıştırdım olmadı o iş. Sonra ucuzluk pazarından oje sökücü denemeye başladım ve içindekilerde "asetat" geçen bir tane buldum ve sonuç fena olmadı. Ütü kadar güvenilir değil ama ufak deney devreleri için çok kullanışlı. Markası LaFrente, üzerinde aseton yazıyor. E vitaminliymiş bir de .Onu da denerim. @devreci nin etil asetat taktiğini de denemek istiyorum aslında güzel bir video çekerse
Bir videoda detaylıca anlatırsanız denemek isteriz.Asesat işinin iyi tarafı , ince yollar ütü ile transfer yapılınca yollar genişliyor ve birbirine yapışıyor işte o konuda çok işe yarıyor.
ufak bir modifiye edilmiş laminasyon makinası kullanırsan yolların yayılma ve birbirine yapışma sorunu ortadan kalkar. bu sorunun sebebi ısının ve basıncın dengesiz dağılımı. laminasyon makinasının lastik tamburu ısıyı ve basıncı çok homojen aktarıyor.Bir videoda detaylıca anlatırsanız denemek isteriz.
153 liraya kargo dahil buldum tr de abi kırılınca senin attıklarından alırımTürkiyeden mi aldın? Bu kadar çabuk gelmesi imkansız.
Link paylaşırmısın? Aliexpressden 300tl ye geliyor. Benim kaybolan ürün yerine bir tane daha aldım. 600tl ye gelmiş olacak bana.153 liraya kargo dahil buldum tr de abi kırılınca senin attıklarından alırım