Özet olarak şunu söyleyebiliyim. Bu cihazın aynısından yakın tarihte Letgo'da satışta gördüm. 2 adet arızalı cihazı toplam 70-80 TL gibi bir fiyata veriyorlardı. Aynı şekilde bit pazarı, hurdacı gibi yerlerde de denk gelme ihtimaliniz yüksek. Bozulmaya çok müsait olduğu için insanlar kolay vazgeçiyor. Çok ucuza çalışan/arızalı şekilde bulmanız mümkün.
Bu cihazın bütün parçaları çok ucuza değiştirilip tamir edilebilir. Bahsettiğimiz parçalar LM723CN, 2N3055 gibi bolca bulunan bileşenler. Zaten bu ısınma sorununa bakarsak bozuk ise çok yüksek ihtimalle transistör gitmiştir. Sadece ADC entegresini bulmak zor olabilir o da kolay kolay arızalanmaz diye düşünüyorum.
Çok ucuza bulunursa içinde benim yaptığım gibi iyileştirmeler yapılıp uzun süre kullanılabilir. Sadece akım koruması bütün enerjiyi kesecek şekilde olması can sıkıcı. Ayarlanan limitten fazla akım çekilmek istendiğinde bip sesi ile birlikte korumaya geçiyor. Akım ayarlandığında bu ayarın üzerine çıkmasa ( CC Constant Current özelliği) muhteşem olurdu.