Biraz da müzik ...

Birisi şarkının altına yorum yazmış..
"Bugün senin bu şarkıyı yaptığın yaşta, 19 yaşımda seni dinliyorum.Büyük adamsın vesselam..."

Biraz pop tarzı oluş olsada...
Bu videoda, Divan Şems'ten Mevlana'nın saf şiirleri eşliğinde 20 dakikalık kesintisiz, neşeli bir müziğin tadını çıkarın. Mistik Doğu müziğini neşeli bir ritimle birleştiren bu eserler, Mevlana'nın Farsça şarkıları ile Sufi müziğini farklı bir deneyimle sunuyor.Bu koleksiyon, tutkulu ve romantik gazelleriyle Maulana Celaleddin Belhî'nin şiirlerinden esinlenerek oluşturulmuştur. Bu videoda, aşk temalı Fars şiirleri ve Mevlana Celaleddin Rumi'nin güzel şiirlerinin yer aldığı neşeli bir İran şarkısı, İran müziğine yeni bir tat katıyor.

Seslendirilen şiirlerin zaman çizelgesi:
00:11 Rubaiyat No. 1890 ve 1965
02:07 Gazel No. 1028
05:14 Gazel No. 1372
08:11 Gazel No. 553
10:21 Rubaiyat No. 321
13:21 Gazel No. 1254
14:57 Gazel No. 95
18:04 Gazel No. 1517

Blues eşliğinde python programı yazıyorum :kahveic1:

Kulaklarım dolu iken oldum olasıya başka şeylerle uğraşamıyom.
Multi task olayı bende sıfır.
Geçen bi vidyo vardı mutfakta karısı bi işler yaptırıyordu kocasına.
Baktım aynı ben...

Kadınlar bir sürü işi aynı anda yapmayı nasıl beceriyorlar bilemiyorum.

Benim hanım geçen dizi izlerken bir yandan da ablası ile konuşuyordu telefonda. Ben de üç oda ötede arkadaşla Artisan 3B yazıcı alacağım diye konuşuyrodum. Telefon konuşması bittikten sonra geldi "gene ne alıyorsun sen" diye başladı dırdıra :gulus2:

Kadınların kulaklar geniş bant çalışıyor. Benim kulak bandpass filtreli, çoğu şey filtreleniyor ...

Forum istatistikleri

Konular
7,647
Üyeler
3,092
Son üye
agunduz

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back