Dede
https://www.facebook.com/End.El.San.Ltd.Sti
Avramenko-Plug mucidi orada spark-gap kullanmamış. Patent kayıtlarında öyle birşey yok.Size aktarılan bilgilerde neden en önemli bileşeni gizleyerek anlatıyorlar? Akıl alır gibi değil Kapagen jeneratörünü inceledin mi? Sana göstereceğim bu versiyonda 2 toprak bağlantısı var ve tetik amacıyla 9V-12V'luk bir gerilimle tetiklendikten sonra 1200W-2400W arası güç üreten bir piknik jeneratörü olarak kullanılıyor. Elbette çok yaygın değil büyük çevrelerce bilinmiyor fakat overunity camiasında meşhurdur.
Ben senin paylaşımını anladım kayıpsız elektrik iletimi için bir yol sunuyor ve kısa devre sanıyorsun fakat gerçekten işe yarıyor ancak oradaki spark gapın çok fazla işlevi var. Kapagen jeneratöründe de kullanılıyor. Şimdi şu bağlantıya tıklayıp bu sistemin her detayını öğrenebilirsin. Tüm ölçümler ve tüm hikaye...
Kapanadze amacı dışında kullanmışsa onun problemi.Zaten sorumun cevabı da bu değil.
Overunity lik bir olayda değil. Basit fizik.
Asıl cevabı bekliyorum bay dahi..
Verdiğin linkte de resim ve vidyo dışında bişey yok.
Not: Havanın delinme gerilimi 3MV/m. Yani sparkgap in çalışması için gereken gerilim eğer aralık 1mm ise 3000 volt eder. Dolayısıyla avramenko plug diyotlarının minimum 3500 volt breakdown voltajı olması gerekir. Öyle bir diyot bul bana bakalım hadi.
Son düzenleme: