Çok teşekkür ederim. Herşeyi Türkiyeden almıştım.Çok güzel ayrıntılı bir çalışma olmuş. Analog ibreli göstergeleri ve kapaklı switch'leri Türkiye'den mi buldun, yoksa yurtdışından mı getirttin?
Çok teşekkür ederim. Herşeyi Türkiyeden almıştım.Çok güzel ayrıntılı bir çalışma olmuş. Analog ibreli göstergeleri ve kapaklı switch'leri Türkiye'den mi buldun, yoksa yurtdışından mı getirttin?
Allah kolaylık versin bende çok uğraşmıştım. Tebrik ediyorum sizi çalışmalarınızı başından beri okudum. Sona ulaşmışsınız. Güle güle kullanın. Bende bunu yapmıştım ilk önce.
O iş biraz süreklilikle alakalı. Ben 2009 dan beri uçak simülatörü ile haşır neşrim. Bu işi öğrenmek istiyorsan "virtual airlines" guruplarına girmen gerek. Zamanın da "Pegasus Virtual Airlines"ı kurup yönetmiştim. Sonrasında Gerçek Pegasus şirketi kendi bünyesinde kurunca bende kapatıp elimi ayağımı çektim.Abiler tamam bunları yapıyorsunuz . Elektronik, 3d print, cnc ile filan..
Peki uçağı nasıl uçuruyorsunuz? Bu kadar detayları ayar parametresinin olduğu uçağı eğitim almadan nasıl kullanabiliyoruz.
Şahsen neredeyse hiç oyun oymayan biri olarak şu uçak simulatorü oyunlarına hep merakım vardı. Fakat ne zaman yükleyip kurcalasam bir türlü uçağı kaldıramamışımdır.