kaplamayı çıkarınca pilin gövdesinin %80ı şasesi(eksisi) ortaya çıkıyor tehlikeli bir durum makarınu üstünde kalsın o 0.3 makaron kalınlığı47.55 g ağırlığı. Shrink kaplama olmadan da kullanılıyor mu bu piller? Eğer kullanılıyorsa o zaman kaplamasız çap vermeleri mantıklı. Ama benim bildiğim bunlarda her zaman bu kaplama oluyor. O zaman ölçünün de kaplama dahil olması gerekmiyor mu?
biraz sallıyorlar abi ben bambaşka piller ile paket yapıyorum yine de istediğim performansı veriyor.Bendeki... Belki faydası olur....
Ben paketi kendim yapacaktım. Ama pili aldığım adam iç dirençleri ölçerek özdeş paket yapıyoruz. Senin yaptığın verimsiz olabilir dedi ve beni ikna etti. Böyle hazır aldım.
Bendeki... Belki faydası olur....
Ben paketi kendim yapacaktım. Ama pili aldığım adam iç dirençleri ölçerek özdeş paket yapıyoruz. Senin yaptığın verimsiz olabilir dedi ve beni ikna etti. Böyle hazır aldım.
abi sana biraz ters bi yöntem ama çare araba aküsü kısa devre akımları çok yüksek punta teli çok dandik değilse harika punta yapıyorPilleri puntaladım. Bu Quian Li hiç randımanlı çalışmadı. En son kademede bile nikeli iyi tutturamadı pillere. Bir sürü punta attım ve gereksiz yere ısıttım aküyü. Sonra punta makinasını tekrar şarja koyup şarj olmasını bekledim. Her işin doğru makinasını almak lazım, böyle oyuncaklarla doğru dürüst iş olmuyor.
Neyse puntaladım ama puntaların sağlamlığı son derece şaibeli. Pil grubunu şarja taktım ve şarj oluyor görünüyor.
abi sana biraz ters bi yöntem ama çare araba aküsü kısa devre akımları çok yüksek punta teli çok dandik değilse harika punta yapıyor
Pilleri puntaladım. Bu Quian Li hiç randımanlı çalışmadı. En son kademede bile nikeli iyi tutturamadı pillere. Bir sürü punta attım ve gereksiz yere ısıttım aküyü. Sonra punta makinasını tekrar şarja koyup şarj olmasını bekledim. Her işin doğru makinasını almak lazım, böyle oyuncaklarla doğru dürüst iş olmuyor.
Neyse puntaladım ama puntaların sağlamlığı son derece şaibeli. Pil grubunu şarja taktım ve şarj oluyor görünüyor.
Sanırım bu cihaz daha ziyade telefon pilleri için.Pilleri puntaladım. Bu Quian Li hiç randımanlı çalışmadı. En son kademede bile nikeli iyi tutturamadı pillere. Bir sürü punta attım ve gereksiz yere ısıttım aküyü. Sonra punta makinasını tekrar şarja koyup şarj olmasını bekledim. Her işin doğru makinasını almak lazım, böyle oyuncaklarla doğru dürüst iş olmuyor.
Sanırım bu cihaz daha ziyade telefon pilleri için.
18689 eklentisine bak