Brymen BM867s ile Brymen BM869s Arasındaki Fark

volta

Kıdemli Üye
Bu iki multimetreyi inceliyordum aralarında 2000TL gibi fark var. Ama ben aralarında sıcaklık ölçümü (869S) dışında fark göremedim. Acaba aralarında benim farkedemeğim bir fark var mı yoksa tek fark bu mu?

Bu iki multimetreyi inceliyordum aralarında 2000TL gibi fark var. Ama ben aralarında sıcaklık ölçümü (869S) dışında fark göremedim. Acaba aralarında benim farkedemeğim bir fark var mı yoksa tek fark bu mu?

ekteki tabloyla karşılaştırma yapabilirsiniz

Ekler

• 860.cdr.pdf
    894.4 KB · Görüntüleme: 151
Tabloya göre farklar şunlarmış. Bunlar benim işime yarar mı emin değilim ama belki benim gibi merak eden olursa buradan rahatça ulaşşın.

Screenshot from 2023-08-28 11-27-24.png

Son düzenleme:
Brymen 869s bende var. Hassasiyet ve dayanıkılık konusunda çok iyi bir cihaz. 500 bin adımlık ölçüm yapıyor ve oldukça tutarlı. Tavsiye ederim. EEVBlog'da da çok popüler. Tek eleştiri Auto Hold özelliği olmaması. (879 serisinde var ama bence çok gerekli bir şey değil, 869s'in %0.02 ölçüm tutarlılığı bence daha fydalı).

Ancak bilgisayar bağlantı kablosunu almadım çok ihtiyacım olmuyor diye. Bilgisayar bağlantısı gerekince masaüstü multimetreyi kullanıyorum. Ama hatırladığımkadarıyla kablonun kendin yap versiyonu da var.

Bilmek ya da test etmek istediğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz. İstanbul'daysanız ödünç verebilirim test etmek için.

Joe Smith kanalında çokça bilgi ve inceleme var ürünle ilgili:

Bu cihazla ilgili ne zaman bir konu görsem hep bir eksiklik hissediyorum. Hatta şu an cihazı almaya da çok yakınım. Sadece azıcık ikna edilmeye ihtyacım var. :D

Brymen 869S çok iyi bir cihaz, eğer niyetin ve imkanın varsa bence bir kere satın al ve unut. Ben başka multimetrelerim olduğu için sürekli erteledim. Bozmadığın sürece önümüzdeki 10 yıl (muhtemelen daha uzun) bu cihazı rahatlıkla kullanabilirsin. Bu kadar uzun kullanım ömrü olan bir cihazda imkan varsa bugünün 2 bin TL farkını aramamak lazım.

Bu cihazla ilgili ne zaman bir konu görsem hep bir eksiklik hissediyorum. Hatta şu an cihazı almaya da çok yakınım. Sadece azıcık ikna edilmeye ihtyacım var. :D

Brymen 869S çok iyi bir cihaz, eğer niyetin ve imkanın varsa bence bir kere satın al ve unut. Ben başka multimetrelerim olduğu için sürekli erteledim. Bozmadığın sürece önümüzdeki 10 yıl (muhtemelen daha uzun) bu cihazı rahatlıkla kullanabilirsin. Bu kadar uzun kullanım ömrü olan bir cihazda imkan varsa bugünün 2 bin TL farkını aramamak lazım.
Abi bence sen de olmalı forumun en donanımlı atölyelerinden birine sahipsin hem uzun süredir cihaz inceleme konusu da açmamıştın gayet iyi olur :D

Abi bence sen de olmalı forumun en donanımlı atölyelerinden birine sahipsin hem uzun süredir cihaz inceleme konusu da açmamıştın gayet iyi olur :D

Şahsen tanıdığım forumdaki bazı arkadaşların benden daha iyi ekipmanları var. Ben bu alanda olumlu bir rekabet olsa, daha faydalı olur diye dile getiriyorum, onlar ise ayıp olur gibi kendilerince farklı ve haklı gerekçelerle sanırım dile getirmek istemiyor.

Neyse @ibrahimcelik geç kaldın, kendimi gaza getirip siparişi vermiş bulundum. :D

Şahsen tanıdığım forumdaki bazı arkadaşların benden daha iyi ekipmanları var. Ben bu alanda olumlu bir rekabet olsa, daha faydalı olur diye dile getiriyorum, onlar ise ayıp olur gibi kendilerince farklı ve haklı gerekçelerle sanırım dile getirmek istemiyor.

Neyse @ibrahimcelik geç kaldın, kendimi gaza getirip siparişi vermiş bulundum. :D
İnceleme bekliyorum abi :)

Forum istatistikleri

Konular
7,185
Üyeler
2,908
Son üye
coco45

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back