mehmetaliözdemir
Aktif Üye
0-30v 3 amper güç kaynağında kullanmak için için bit pazarından tedarik ettiğim trafolardır. Sizce bu trafolar tahmini kaç wattır?
Bu primer 2 amper anlık akım gibi bir şey olabilir mi? Bu trafonun 440w olması imkaansız.18.72A sekonder akımı /9.36 dönüşüm =2.10A
Denedim hocam ama şebeke voltajı 230 olduğu halde boştayken trafo üzerinde yazan değerden düşük çıktı. Şöyle;
Trafo üzerinde yazan değer 13.5v
230v şebeke gerilimi ile boşta 13.2
2.5 amper yük ile 12.0v
3 amper yük ile 11.8v
Ben her halükarda sekonderi yeniden saracaktım zaten çünkü güvenmiyordum. En son demonte güç kaynağı için minimum ac giriş 30vac demiştiniz. O zaman bu trafo için 30v mu sarayım?
Zaten ne trafo ne opamp ne soğutucu beğendiremedik bu devreye. Fakat ilginç bi çekiciliği var anlamadım.Ancak bunu gördükten sonra demonte güç kaynağına bağlanmayı hakeder
BLU BLU Mavi kablolar 23.5 Vac çıkış veriyor. Güç kaynağında kullanacağınız 30Vdc alırsınız. Bu trafolar nasıl olur da...3A. akım vermezZaten ne trafo ne opamp ne soğutucu beğendiremedik bu devreye. Fakat ilginç bi çekiciliği var anlamadım.
3 amper veriyor ama o 3 amper akım çekildiği zaman voltaj haddinden fazla çöküyor.BLU BLU Mavi kablolar 23.5 Vac çıkış veriyor. Güç kaynağında kullanacağınız 30Vdc alırsınız. Bu trafolar nasıl olur da...3A. akım vermez