kubilayklnc
Üye
10 v hocam o büyük kondansatör 8,85 dolaylarında
Farkli bir adaptor dene.10 v hocam o büyük kondansatör 8,85 dolaylarında
Farkli bir adaptor dene.
Evet soylemistim. Yapti mi yapmadi mi bilmiyorum ama.Transistörün etrafındaki yapışkanı temizlemesini söylemiştin ama onu görmedi herhalde. Sorunun kaynağı yapışkan olabilir.
ikisinide yaptım hocam lehimi tazeledim yapışkanı söktüm potansiyometreyi çalıştıramadım sadece ses gelmesini sağlıyor çıkarınca ses yavaş yavaş kapaınıyorEvet soylemistim. Yapti mi yapmadi mi bilmiyorum ama.
Merhaba bende bu cihazdan bulmuştum ancak sadece kabin olarak yani kumanda kartı felan yoktu buradan yararlanarak yaptım ama takılan 4 hapörlörden front'tan biri rear dan biri çalışıyor sadece diğer ikisini çalıştıramadım ne yapılmalı bu durumda ?
Teşekkür ederim . 2 tane olan çıkışı 4 hoparlöre paylaştırarak ihtiyacımı giderdimSadece bir taraf çalışıyorsa (sağ veya sol) o zaman diğer tarafın amfisi arızalı olabilir. Çalışan taraf ile çıkış katında karşılaştırmalı ölçümler yapabilirsin. Bu tamirat işleri biraz dedektiflik gerektirir, sebep sonuçtan giderek yapılır. Öyle hazır her durumda işe yarayacak genel reçeteler yok.
Cihazın içini açıp ayrıntılı resimler koy, sonra cihazı test ederken oluşturduğun bağlantıların tamamını gösteren resimler de ekle. Bu cihazın çalışanı da forum üyelerinin bazılarında var, sana fikir verebilirler. Nerede hangi voltajı görmen gerektiğini mesela.
Entegreye fazla yuk binip bozabilir. Oylr bir sey olsaydi 1 entegre koyarlardiTeşekkür ederim . 2 tane olan çıkışı 4 hoparlöre paylaştırarak ihtiyacımı giderdim
Çok değerli moderatör abimiz de cevap yazdı. Nerelerdesin değerli abim.Muhtemelen diğer çıkışlara ait ya entegreler arizali yada o entegrelere ses sinyali ulaşmıyor.
Bu durumun bir cok nedeni olabilir. Adim adim ilerlemek lazim.
Çok değerli moderatör abimiz de cevap yazdı. Nerelerdesin değerli abim.
Merhabalar Hocam ben adaptorum kayıp oldugundan , 12 V 3 A DC adaptor aldım fakat AC olması gerektiği yazıyor bazı sitelerde , Bu konuda daha takıp denemedim ama bunun urunu bozabilecegi yazıyor. Ne düşünüyosunuz ? Öneriniz nedir? Bu arada hiçbir kablo tesisatı bulunmayan bu farklı sistemi sayenizde çalıştırdım sağolun hepiniz .Farkli bir adaptor dene.
Merhabalar Hocam ben adaptorum kayıp oldugundan , 12 V 3 A DC adaptor aldım fakat AC olması gerektiği yazıyor bazı sitelerde , Bu konuda daha takıp denemedim ama bunun urunu bozabilecegi yazıyor. Ne düşünüyosunuz ? Öneriniz nedir? Bu arada hiçbir kablo tesisatı bulunmayan bu farklı sistemi sayenizde çalıştırdım sağolun hepiniz .
5525 eklentisine bak