Diy Havya İstasyonu

Açıkcası bu üniteyi bir tanıdığımdan aldım. Trimpotların oynandığı belli oluyor. Önündeki lamba yandığı zaman ısıtma işlemini yapıyor fakat 5 dk. sonra ısıtmıyor. Elimden geldiğince üzerindeli elemaları kontrol ettim fakat arızalı bir elemana rastlamadım. Zaten üzerinde öyle fazla eleman yok. Onun için kalibrasyona yöneldim. Ayrıca bu havya rezistansından 3 kablo çıkıyor. Rezistansı komple sökemedim. Havya içerisinde thermocouple var mı?

Açıkcası bu üniteyi bir tanıdığımdan aldım. Trimpotların oynandığı belli oluyor. Önündeki lamba yandığı zaman ısıtma işlemini yapıyor fakat 5 dk. sonra ısıtmıyor. Elimden geldiğince üzerindeli elemaları kontrol ettim fakat arızalı bir elemana rastlamadım. Zaten üzerinde öyle fazla eleman yok. Onun için kalibrasyona yöneldim. Ayrıca bu havya rezistansından 3 kablo çıkıyor. Rezistansı komple sökemedim. Havya içerisinde thermocouple var mı?
bunun havyasında termokulp yok PTC var. hayva rezistansında 4 uc olacak. 2 si rezistansın 2 si ptc nin. Ölçtüğün zaman 50 küsür ohm gösteren ptc diğer 3-5 ohm gösteren rezistansın uçları.

Havyada 1adet titreşim sensörü var. Rezistanstan 3 kablo çıkıyor. Havyayı el ile hareket ettirince çalışmaya başlıyor. Ama 5 dk sonra neden off oluyor anlamadım.

Bak bu gol oldu. Peki ben bunun içerisine ptc yerleştirsem olmaz mı? Nasıl bir ptc adapte etmeliyim?

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,599
Üyeler
3,073
Son üye
fasus

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back