DIY Reflow tablası

5 saattir bu illet ekran yüzünden lehim yapıyorum :kizgin3: bir daha lcd kullanırsam i2c ile artık. leş gibi kablo yığını oldu içerisi çünkü hahaha. tek sıkıntı kaldı 100k termistörü arduino nanoya okutmak, voltaj bölücü yapmam gerekiyor fakat nedense çalışmıyor, garip... 10k direncin serisine 100k thermistor bağlı fakat sabit olarak 150 derece okuyor .

1745786859572.jpeg

gorunus olarak guzel duruyor. sagdaki butona aldirmayin potansiyometreye civata bulamadim evde :kafa_samar:

Sabit aydınlatma ve sabit kontrast yapılırsa; ekran için toplam sekiz kablo olur.

Sabit aydınlatma ve sabit kontrast yapılırsa; ekran için toplam sekiz kablo olur.
Evet, fakat bu kadar çok gnd olacagini tahmin etmemistim, bu yuzden her seyi geri sokup klemenslemek zorunda kaldim vs vs, duzenlemeyle ugrastigim icin, kisacasi plansizliktan verimsiz bir 5 saat oldu, en azindan simdilik voltaj bolucuyu de cozdugum icin duzenleme ve yazilim kaldi.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,668
Üyeler
3,098
Son üye
ayhan63

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back