Elo Elektronik Dergisi

ekde çalışan denenmiş VI devreleri 23483 eklentisine bak
Merhaba;
Dergi sayısı belli mi? Çalışma prensibini okuyup anlayıp geliştirip sizlerle ve ihtiyacı olanlar ile paylaşmak adına bu devreyi geliştirmek istiyorum.
Not: Şahsım adına bir maddi çıkar için değil gelecek nesilde, kart tamiri üzerine var olan açıklığı dolduracak insanların yetişmesine olanak sağlamak adına bu araştırma içerisindeyim. Kendi alanım Network üzerinedir.

İstanbulda "Atatürk Kitaplığı" nda, Ankarada "Milli Kütüphane" de Elo Elektronik dergileri var.. yakın olanlar gidip kopya alabilirler.. İnternette de gözüküyor hangi sayılar olduğu..

92-93 yılı bu dergiden bulduğum bir vhf yükselteç plaketini ne akla hizmetse basmıştım. ne transistörleri ne de atc kapasitörleri bulma şansım yoktu. elimde herhangi bir vhf telsiz de yoktu zaten. elimdeki birkaç metre gümüşlü bakır tele güvenerek hah bu bende var diye plaketi basmıştım. yıllarca bir kenarda durdu sonra kayboldu gitti.

Forum istatistikleri

Konular
7,616
Üyeler
3,080
Son üye
langerhanz

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back