Böyle boş ve haddini aşan laflardan kaçınmak forumun selameti açısından son derece önemli. Hangi sıfatla böyle yargılar dağıtılıyor, hakim misiniz savcı mı?Takılmak isterse, en azından yukarıdaki gibi
sorular sormaz.
Ogretmen derste ucgen konusunu anlatiyor, ve ekliyor, cocuklar bu ucgenin koselerine A , B, C diyorum ama siz istediginiz harfleri soyleyebilirsiniz.
Ustun zekali ogrenci , muhtemelen her sinifta bir veya iki tane oluyor. diyor ki,
-- Hocam, V, Y, Z de diyebilir miyiz?
- Diyebilirsiniz tabi cocugum
Tabi soru sorma aptalligi bulasici , bir baskasi ekliyor, tabi buda hinlik yapacak ya
-- Hocam, yumusak g, gibi turkce karakterler olur mu.
- Genelde kullanilmasa iyi olur cocugum
Tabi biter mi? , terbiyesizin biri de cikip diyor ki
-- Hocam ben Japonca biliyorum, japon karakterler koysam olur mu?
Soru su:
Bunlari gormediginiz, ortam gordunuz mu?
Tabii ki bu mahalle baskısı tek taraflı olamaz. Bencede yasalara uygun şekilde istediğin cevabı verebilmelisin.uslubuna gore de istedigimiz uslupla cevap verebiliriz.
Soruyu soran hassiyetlerine dikkat etmiyorsa, demek ki sen ciddiye alınmıyorsun. Sende bundan hoşlanmadığına göre artık sen o konuşmanın muhatabı değilsin."Sadece bilenler cevap yazsin" var bir de.
Kendi adima soyleyim, sayende cok sey ogrendim abi.Fakat ne yalan soyleyeyim siradan elektronik formundan ote degil burasi. Mekatronik ismi oylesine verilmis bir isim gibi duruyor.
Bende makineciyim. Elektronikçi değilim.Sonra ne olur biliyormusun? Birisi cikar derki;
Ya eevblokta bir soru sordum sap diye cevap verdiler. Keske bizim form da oyle olsa.
Ben foruma Mekatronik isminden dolayi, elektronik, yazilim yani sira torna ve freze vs konulari da oldugu icin geldim.
Fakat ne yalan soyleyeyim siradan elektronik formundan ote degil burasi. Mekatronik ismi oylesine verilmis bir isim gibi duruyor.
Mekatronik konulari toplam tartismalara bakinca belki binde bire bile girmiyor.
"Şimdiye kadar Türkiye'yi Türkler yönetmedi"
Seksen yaşında bir hakiki İslam Alimini İstanbul dan alıp İzmir'e götürüp hapsetmek mahkemelerde süründürmek