Fakir isi JBC havya

ben olsam uc yapmak icin degil kendi ozgun kontrolcumu yapmaya zaman harcardim, uclar cok pahali degil, bitane tutucu sap alin yeter, uclarda kaplamami var baska mtallemi birlestirilmis anlayamadim ama 10 yildir kullaniyorum, hala bir tane uc bozulmadi, ustelik bicak ve zimpara ile yilda bir temizlik yapmama ragmen, belki hic pasta kullanmadigimdan uc kismi asinmamistir.

Hangi uc bu?

Bu fiyata ve ovgunuze sahip boyle bir uctan haberim yoktu. Size guvenip siparis verecegim. Bana uc dayanmiyor. Bir deneyeyim.

@Haze
Bu uçlara havya sapı ve tavsiye edeğiniz ısı ayarlı cihaz linklerini de eklermisiniz?
Satın aldığımda komple hazır havya olacak yani

Aliexpress de bazı ürünleri farklı sektörde satış yapan mağazalarda daha da ucuza bulunabiliyor
Mesela bu uçları çok daha fazla satan ,daha çok evlerde kullanılan araç gereçler satan mağaza ,hemen herke memnun kalmış 4,9 puanı var
Linki
Sanırım bir tane de havya takımı alıp geçmek lazım

Aliexpress de bazı ürünleri farklı sektörde satış yapan mağazalarda daha da ucuza bulunabiliyor
Mesela bu uçları çok daha fazla satan ,daha çok evlerde kullanılan araç gereçler satan mağaza ,hemen herke memnun kalmış 4,9 puanı var
Linki
Sanırım bir tane de havya takımı alıp geçmek lazım
dur abi yapıyoruz yav.

Ahmet senin havya 2205 in temmuzuna yetişecek gibi :)
Şaka şaka, onuda alırız Ahmet.
Fazla mal göz çıkarmaz :)
Ben satmıyorum abi yanlış anlaşılmasın%100 açık kaynak ticaretine de girişmem bu kadar insanın destek olduğu bir şeyi satıp o parayı cebime koyarsam benden ne insan ne adam olur abi.

Yani desteklerim anlamında demek istedim yav.Yeterki bitsin iyibirşey çıksın

Bu fiyata ve ovgunuze sahip boyle bir uctan haberim yoktu. Size guvenip siparis verecegim. Bana uc dayanmiyor. Bir deneyeyim.
hic oyle sorumluluk alamam, siz akkor flaman lamba gibi havya kullaniyorsunuz, o kullanima hicbir havya ucu dayanmaz, ama uclar oyle kolay bozulacak tipte degil.
@Haze
Bu uçlara havya sapı ve tavsiye edeğiniz ısı ayarlı cihaz linklerini de eklermisiniz?
Satın aldığımda komple hazır havya olacak yani
ben bunu kullaniyorum bunun 75w olan secenegi vardi ama bu 50w sanirim
https://m.tr.aliexpress.com/item/40...il_item.3.7f0e1261uQ7uDI&gatewayAdapt=glo2tur

daha onceki siparisimden buldum linkini, bakon 950d diye ariyorum cikmiyor, neyse sapin linkini bulamadim bulunca onuda eklerim

https://m.tr.aliexpress.com/item/32...70af2e94aeba3b420bbf7237458&afSmartRedirect=y

Son düzenleme:
Aliexpressin Vergi dahil seçeneğinin adı ne diye geçiyordu? Standart Shiping kargo dahil vergi hariç di sanırım.
@Haze siz buna T12 uc mu taktınız ,yoksa T12 Hanldle (kablo kolu ve T12 Uç) mu satın aldınız

Ahmet en son 3 ay önce aliexpressden birşeyler getirmiştim herhalde JBC satın alacak para istemezler :)

Ahmet en son 3 ay önce aliexpressden birşeyler getirmiştim herhalde JBC satın alacak para istemezler :)
şans.
k*mar.
artık ne diye tabir ederseniz.
geçen ay çinden 27' monitör alıp 100 lira vergi verende gördüm.
birkaç hafta önce 10 tane pcbye 180 lira vergi verende gördüm.
cidden şans.

Ha evet. Ondan vazgecemem.

Masaya oturunca havya on olur paydos diyeceksem off.

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back