semih_s
Hobici
Pc ve teknoloji forumlarını da araştır, oralarda da sor, almış kullanmış biri denk gelir mutlakasorularım reddediliyo sürekli
Pc ve teknoloji forumlarını da araştır, oralarda da sor, almış kullanmış biri denk gelir mutlakasorularım reddediliyo sürekli
1GB Memoryfusion 360ı orta seviyede kullanabilmek için harici ekran kartı olan bi bilgisayara ihtiyacım var mı yoksa normal laptop olur mu
1GB Memory
Dedicated/Integrated Graphics
DirectX11 (Direct3D 10.1 or greater)
Example: Intel UHD and Iris Pro, AMD Radeon RX Vega, Nvidia MX series
Legacy graphics drivers are not supported. Driver updates must be supported by GPU manufacturer.
sitesinde yazan bilgiler bunlar dahili GPU olabilir diyor fakat kesinlikle en az bir GB GPU olmalı. Ayrıca alacağınız laptopu bilmiyorum ama bir çok güncel laptopta ekran kartı bulunuyor.
ben hiç anlayamıyorum bu işlerden ne almam gerektiğini de bilmiyorum o yüzdenEğer ki doğru ürüne baktıysam paylaşımlı olarak var gösteriyor. Fakat 1-2 yorum okudum oyunları bile düşük seviyede açabiliyormuş. Büyük olmayan projelerde çalışır gibi duruyor ama gereksiz yere sorumluluk almak istemem. Yine de içerisinde ekran kartı bulunan bir laptop bakın derim.
Ne kadar ekmek o kadar köfte. paylaştığın sistem iş yapar denebilecek ekonomik makine.ben hiç anlayamıyorum bu işlerden ne almam gerektiğini de bilmiyorum o yüzden
Yapacağınız işler için r5 5625 16GB sistem iş görür. O makine benim kullandığım masaüstünden daha iyi bir ekran kartı ve işlemci performansına sahip. F360'ta çok büyük olmayan modelleri rahatlıkla çiziyorum. i5 ve r5 emsal, yalnız iki farklı i5 işlemci arasında 2 ila 4 kat performans farklı olabilir. Ders içinse bu makine yeter, bütçeni başka ihtiyaçlara ayırabilirsin. Hoca i5 makine yeter dediyse paylaştığın makine "o ders için" yeterli.intel core i5le amd ryzen 5 işlemci arasındaki fark ne hoca herhangi bi i5 pc işini görür dedi amd ryzen 5te buna dahil midir
çok teşekkür ediyorumYapacağınız işler için r5 5625 16GB sistem iş görür. O makine benim kullandığım masaüstünden daha iyi bir ekran kartı ve işlemci performansına sahip. F360'ta çok büyük olmayan modelleri rahatlıkla çiziyorum. i5 ve r5 emsal, yalnız iki farklı i5 işlemci arasında 2 ila 4 kat performans farklı olabilir. Ders içinse bu makine yeter, bütçeni başka ihtiyaçlara ayırabilirsin. Hoca i5 makine yeter dediyse paylaştığın makine "o ders için" yeterli.
Tasarım konusunda iddialı olacaksan, ders geçmenin gerektirdiğinden fazlasını öğrenip programın "uzman"ı olmayı hedefliyorsan, ders dışında keyfi büyük modeller tasarlayacaksan önerilen özelliklerdeki makineyi almalısın. İntel almasan daha iyi, alırsan da çok fark etmez.